2777
2789
عنوان

نمونه دولتی و تیزهوشان

187 بازدید | 20 پست

سلام من هشتم هستم و معدلم شد19/57 و درسم ترماول خیلی خوب بود ولی تو امتحانات ترم دوم وسط های امتحان خسته شدم و مطالعات و عربی و ریاضی یکم بد شدم

ریاضی شدم15/25

عربی شدم14/5

مطالعات شدم17/5

بقیه 19,20شدم

آیا می توانم برای نهم به دهم آزمون تیزهوشان یا نمونه دولتی بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میشه تابستون دروس پایه رو تقویت کن نهم رو از همون اول تستی بخون کاری نداره دیگه

ممنونم تابستون اصلا نمیتونم بخونم یعنی نمیشه😭😭 نهم میخوام از یکی نزدیکانم مشاوره بگیرم برنامه بده تستی کار کنم معدلمم بالاس هردو ترم شدم ۲۰

ببین ببخشید میخوام رک بگم ولی توکه هشتم رو خسته شدی تیزهوشان درساش سخته رقابتش جانفرساست فکر میکنی ...

نه وسط امتحان ترم دوم خسته شدم اول و آخر امتحانات ترم دوم رو خوب دادم میدونی چیشد یکی از اعضای خانواده ی مادری فوت شد بعد مامانم همش تو راه رفتن به شهرستان بود آخه ما از خانواده مادری دوریم بعد من همش خونه فامیل بودم

ممنونم تابستون اصلا نمیتونم بخونم یعنی نمیشه😭😭 نهم میخوام از یکی نزدیکانم مشاوره بگیرم برنامه بده ...

خب خوبه دیگه معدلتم خوبه

تابستون منظورم اینه اگر درسی هست که ضعیف تری روش کار کن

ببین ببخشید میخوام رک بگم ولی توکه هشتم رو خسته شدی تیزهوشان درساش سخته رقابتش جانفرساست فکر میکنی ...

من آنقدر مدرسه ام سخت گیره من تو طول سال خوندم چون همش امتحان کلاسی داریم آخر امتحانات خرداد رو خوندم 

داشتیم به اخرای امتحانات خرداد می‌رسیدم بعد من به خودم اومدم دیدم وسطاش دارم کم کاری میکنم بعد دوباره محکم و قوی نشستم خوندمهرکس امتحان میده میدونه چند میشه مثلا من خودم همیشه که می‌خوام برگه مو بدم اون سوالاتی که شک دارم رو بارم رو میبینم بعد از نمره کم میکنم