2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اول اروم پدال گاز رو فشار میدی،همزمان باید کلاچ رو بیاری بالا که ماشین شروع به حرکت کنه.هرجا ک ماشبن حرکت کرد کلاچ رو همونجا نگه دار و سریع ول نکن تا حرکت کنه بعد ولش کن

اگر سریع کلاچ رو بیاری بالا ماشین خاموش میکنه

باید اون نقطه رو خودت انقد تکرار کنی تا دستت بیاد استانه ش کجاس

با نیم کلاج حرکت کن پدر صفحه کلاجت در میاد اما خب عیب نداره تا یاد بگیری اینکارو کن و اینکه یهوووو ول نکن آروم آروم پاتو بیار از رو کلاج بالا همزمان آروم آروم گازو فشار بده مثل الاکلنگ

پاتو سریع از روی کلاج بر ندار 

اجازه بده یکم ماشین حرکت کنه بعد که دور موتور ماشین رفت بالا پاتو کامل از روی کلاج بردار 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

بیشتر گاز بده کمتر کلاچ رو بالا بیار تا یکمی صدای گاز دادن بیاد بعد اروم کلاچ و ول کن و به گاز دادن ادامه بده

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.

یواش ول کن یهو پاتو ول کنی خاموش میشه 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 

پاتو از کلاج برندار سریع.

بزار ماشین دومتر بره جلو بعد بردار .

این همون نیم کلاج هم میشه ویاد میگیری .ودیگه اصلا خاموش نمیکنی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش