2777
2789
عنوان

گوشمو‌ سوراخ کردم ولی

118 بازدید | 8 پست

۴ روز پیش رفتم سوراخ دوم گوشمو‌ زدم یکم با فاصله از سوراخ اول روی نرمه قرار داره

الان میخواستم در‌ش‌ بیارم‌ چربش‌ کنم ولی پین گوشواره قفلللل‌ شده خیلیم درد گرفت

چیکار کنممم؟ اصلا در نمیاد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصننن‌ در نمیاد بزارم چند هفته‌دیگه در بیارم؟

ن چند هفته دیگ بدتر میشه و کامل گوشت میبنده اون گوش داره خودشو ترمیم میکنه باید سعی کنی باز نگهش داری وگرنه میبنده الان ب پماد تتراسایکلین یاهرچی داری چربش کن اروم اروم تکونش بده بعد یهو بکشش بیرون 

ن برا منم همچین اتفاقی پیش اومد انقد نگرفتم تا پشت گوشواره رفت تو گوشتم و بسته شد همه میگفتن نیست ولی اون تو بود تا با کلی دکتر رفتن و دردسر در اومد 

برو دکتر حتما اگ خودت نمیتونی دراری

میشه لطفا برام ی صلوات بفرستی ؟!       🤍ممنون دوستم🤍
ن برا منم همچین اتفاقی پیش اومد انقد نگرفتم تا پشت گوشواره رفت تو گوشتم و بسته شد همه میگفتن نیست ول ...

اخه یکیشو‌ تونستم در بیارم ولی اون یکی پینش‌ قفل شده ب گوشواره اصن در نمیاد هرچی چرببببب‌ میکنم

گوشم کبود شد🥲🥲