2777
2789
عنوان

در جواب این استوری چی بگم؟

139 بازدید | 11 پست

مدتی مریض احوالم بعد با یه نفر مشکل خانوادگی داشتیم چند روز پیش یه بحث بینمون شد الان استوری گذاشته چوب خدا صدا نداره بدجور میزنه من مطمئنم با منه که مریضم خیلی ناراحت شدم 

به نظرتون چی بزارم؟ 

همش دم از خدا پیغمبر میزنه فکر میکنه خدا فقط مال خودشه صبحی خیلی دلم شکست گریه کردم گفتم خدا چرا باید مریض بشم که دشمنام خوشهال بشن چرا واقعا هرچی ظالمه سالمه این چه عدالتیه 

چشمها حقیقت رو میگن 

به نظرم‌جواب نده تا بیشتر بسوزه

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب بدی یعنی آره با منی میشه مصداق حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره شایدم اصلا منظورش تو نباشی

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
نمیتونم انگار یه چیز گلوم گرفته 

بخدا بی محلی بیشتر میسوزونه

من هم مشکل شما رو داشتم پارسال این موقع درگیر چنین مسایلی بودم که چن ماه زندگیمو تحت تاثیر قرار داد

من جواب ندادم واگذار کردم به خدا 

خدا با اوناس جوابشونو نداده اما من با حذف اون ادم از زندگیم به ارامش رسیدم

من هم مشکل شما رو داشتم پارسال این موقع درگیر چنین مسایلی بودم که چن ماه زندگیمو تحت تاثیر قرار داد ...

چرا خدا خودشو نشون نمیده 

من به خودم شک میکنم با این که بدی به کسی نکردم همش احساس گناه میکنم با خودم میگم حتما من بدم حتما یه کاری کردم راس میگن مقصر منم الانم دارم تاوان میدم اره همونا خوبن 

واقعا خودم به خودم شک کردم 

چشمها حقیقت رو میگن 
عزیزم مریض شدن شما طبیعیه چوب خدا چیه اخه اون ادمم بیماره گرفتاره درکش کنید قرار نبوده پنج انگشت ...

اونا کلا خانوادگی همینجوری ان هرکسی مریض بشه یا مشکلی براش پیش بیاد میگن دیدی مثلا  این کار کرد تا اینجوری شد خدا جای حق نشسته به خودمم قبل استوری چند بار تو دعوا روبه رو گفتن به نظرت اونا راس میگن پس ما خدا نداریم 

چشمها حقیقت رو میگن 
اونا کلا خانوادگی همینجوری ان هرکسی مریض بشه یا مشکلی براش پیش بیاد میگن دیدی مثلا  این کار کرد ...

وقتت تو تلف نکن بابا

طفلک خدا

هرچی خودشون میخوان به اسم اون میگن

اتفاقا این یه درسه که بتونی قوی بشی 

به این حرفا اهمیت نده