2777
2789
عنوان

زندگی مستقل بعد از طلاق با دل شکسته

975 بازدید | 18 پست

بلاخره بعد کش و قوس های زیاد جدا شدم

به خاطر بچم از مهریه گذشتم

میخوام زندگیمو شروع کنم

اما میترسم

کمکم کنین

آرومم کنین

عشق که منطق نباید باشه کنارش                        عشق  یعنی روزا خیالش شبا خوابش 

خودت طلاق خاستی 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خوب بعد از طلاق آدم رویش خیلی شکننده میشه

اولین کاری که باید بکنیم تا یک سال با هیچکس وارد رابطه نشین مخصوصاً از جنس مخالف

دوم اینکه شما الان چون روحیه‌تون خیلی داغون شده نذارید با حرف‌های خیلی قشنگ خامتون کنند

بادل بازی نکن تاوان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برای مشاوره اخلاق فردی و همسر و خانوادگی ومشاوره قبل ازدواج و...  پیام دهید.

کانال رضایت مشاوره هام

@moshavereboshra

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

اول باید شرایطت رو قبول کنی اینو در نظر بگیری ممکنه سخت‌تر بشه چون طلاق هنوز یه جورایی تابوعه تو جامعه

بعد ببینی میخوای چیکار کنی 

این نظر منه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نظرم اینه نمونی دنبال یه کیس دیگه و منتظر ازدواج مجدد

مستقل شو واسه خودت زندگی کن اگه قصد ازدواج هم داشتی بعدا میتونی بهش فکر کنی و انجامش بدی 

احتمالا الان که آمادگی یه رابطه دیگه رو نداری فعلا فقط به خودت زندگی خودت فکر کن قوی باش و مستقل 

بعدا اگه خواستی میتونی ازدواج هم کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خوب بعد از طلاق آدم رویش خیلی شکننده میشه اولین کاری که باید بکنیم تا یک سال با هیچکس وارد رابطه نش ...

آره  نباید بزارم شکستگی قلبم باعث شه به هاکی اعتماد کنم

عشق که منطق نباید باشه کنارش                        عشق  یعنی روزا خیالش شبا خوابش 
منم جدا شدم با بچه هر چی باشه ازون زندگی پرچالش و دخالت که بهتره بچت چند سالشه؟

آره 

برات آرزوی موفقیت میکنم خواهری

پسرم ۴ سالشه

اگه تابو که اینقدر طلاق نبود تو جامعه

تابوعه فقط کافیه تو یه جمع بشینی راجبش صحبت کنی

با نگاه بدی به افراد طلاق گرفته نگاه میکنن

اول باید شرایطت رو قبول کنی اینو در نظر بگیری ممکنه سخت‌تر بشه چون طلاق هنوز یه جورایی تابوعه تو جام ...

درسته عزیزم 

مرسی از نظرت مهربون