2777
2789
عنوان

خانمایی که به خودشون میرسن کمکک

165 بازدید | 11 پست

سلام ظهرتون بخیر

من ۶

سال پیش موهامو کوتاه کردم ولی هنوز تا روی سينه هام رشد کرده

😂😂😐

میشه اگه تجربه ای داشتید بگید چه کوفتی بخرم بخورم موهام رشد کنه؟ ریزش ندارمم ففط رشد قدی موهام خیلی کمه

دوست دارم موهام خیلی بلند بشه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

حنا بزار 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک خارجی

مرسی عزیزن یعنی موهامو بلند میکنه؟

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
نکنه توام فروختی🤣من میخوام بفروشم ریزش شدیدداره  میترسم دیگه رشد نکنه

😂🤣نه والااا مامانم هی کوتاه می‌کرد تقویت شه مثلااا😂😂😂

۳ دوره هیرتامین

۳ ماه یعنی؟ مرسیییی

بعضیا نوشته بودن هیستامین فقط واسه پرپشتیه

میگن رزماری خوبه نمیدونم والا رزماری تخم کتان و میخک  بزاری بجوشه بعد صافش کن بریز داخل اسپری ...

مرسی عزیزم لطف کردی

مرسی عزیزن یعنی موهامو بلند میکنه؟

وآسه پوست و مو خوبه. یه مدت مصرف کنی میبینی تاثیرشو.مدام نباید بخوری از دکترداروخونه بپرس

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️