بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
۵ سال دیگه به عکس با ابروهای لیفت کردتون میخندین همونطور که به کلیپس میخندین ساده باشیم
دقیقااااا😂😂😂
"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت میکند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی میکنند."
۵ سال دیگه به عکس با ابروهای لیفت کردتون میخندین همونطور که به کلیپس میخندین ساده باشیم
کسی که لیفت میکنه خب هر مدلی بخواد میتونه به ابروش بده
بعضیا خودشون سیخ سیخی دوس دارن شونه میکنن طرف بالا همون مدلی میمونه 😂😂