2777
2789
عنوان

بچها کیا ابروهاشونو لیفت کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 21 پست
عزیزم اول نمونه کاراشو ببین  بعد ازش بپرش با چه برندی کار میکنید  برند موادش و بپرس  ...

مرسی عزیزدلم 😍

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
کسی که لیفت میکنه خب هر مدلی بخواد میتونه به ابروش بده  بعضیا خودشون سیخ سیخی دوس دارم شونه می ...

دقیقن 

اونایی که من دیدم اطرافم خیلی قشنگ و طبیعی تره منم خوشم اومد

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم 😍

بعد باید همیشه یه شونه ابرو دم دستت باشه که شونشون کنی و مرتب بمونن

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

من خودم تو‌سالن ابرو و‌مژه لیفت میکردم. مواد خوب باشه و طرفت کار بلد باشه اصلا ریزش نداره. هر سوالی داشتی بپرس ازم. الانم تو خونه برای خودم انجام میدم. ی سری مواد ایتالیایی هست اگه ازون استفاده کنن میبینی ابروهات تقویتم‌میشه. اسمش my lamination

(مای لمینیشن)

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨

نه من انجام دادم لیفت مژه ام کردم هیچکدوم نریخت بیشتر دوماهم موند ... موادش باید خوب باشه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

ژل ابرو بگیر . من میزنم عالیه تکون نمیخوره

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...