2777
2789
عنوان

خواهر شوهر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 46 پست
عزیزم من میگم بریم بیرون اما وقتی منم باشم نه اینکه وقتی من نیستم برن

گاهی خواهر و برادر نیاز دارن که بدون حضور فرد سومی باهم تنها باشن

این حق هر خانواده ای هست

یعنی برای خودتون پیش نیامده که با برادرتون بخواهید تنها باشید و حرف بزنید؟

سالهاست که ازدواج کردم و هم با خواهر شوهرم و هم عروسمون رابطه خوبی دارم ولی قطعا لحظاتی بوده که هم همسرم با خواهرش تنها قرار گذاشته هم برادرم با من

این به معنی ندید گرفتن همسر نیست 

احتمالا چون می دونسته همسرش دعوا می کنه نگفته راستش با یه بار خواهر و برادر بیرون رفتن هیچکس ورشکست ...

دقیقا منم همینو میگم مثل اینکه خودمون بخوایم با داداش یا خواهرمون تنها باشیم و کاملا ام طبیعیه 

خود من و خواهرم وقتی شوهرا نیستن خیلی راحت تر حرف میزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من میگم بریم بیرون اما وقتی منم باشم نه اینکه وقتی من نیستم برن

خب ازدواج ب معنی خریدن طرف نیس که اسی شاید خاهرش حرف خصوصی داشته میخاستن حرف بزنن خودت مگه با مثلا مادرت بری شوهرتم حتما میاد

به شوهرت زیاد محبت کن و بد نگو از خانوادش و اگه تونستی پیش یه مشاور هم برو من یکیو میشناسم که خواهره مجرد بود و هی میگفت شما باید تو خونه ما زندگی کنید و همش دخالت می‌کرد و پسره هم بچه ننه بود و الان جدا شدن ولی شما یه راهی برای درست شدن رابطه ها پیدا کن

احتمالا چون می دونسته همسرش دعوا می کنه نگفته راستش با یه بار خواهر و برادر بیرون رفتن هیچکس ورشکست ...

همون .   خوب ماها که خواهر نداریم دلمون به برادرمون خوشه 

گاهی دوس داریم باهاش تنها باشیم

بله اینم ممکنه هر چقد سعی کنی با همسرت رفیق باشی بهتره  ما ی جوری رفیقیم باهم ک با رفیقاش بیرو ...

بله متاسفانه بعضی ها فکر می کنند همسر اسیرشون هست و اگر اونطوری که خودشون دلشون می خواد نفس نکشه باید اعدامش کرد

همون .   خوب ماها که خواهر نداریم دلمون به برادرمون خوشه  گاهی دوس داریم باهاش تنها باشیم

دقیقا

در یک خانواده و تربیت نرمال رابطه عاطفی اعضای خانواده با ازدواج یکی از اعضا از بین نمی ره

گاهی خواهر و برادر نیاز دارن که بدون حضور فرد سومی باهم تنها باشن این حق هر خانواده ای هست یعنی بر ...

خآنم هایی که برادر ندارن یا خواهر زیاد دارن ماهایی که خواهر نداریم رو درک نمیکنن.     

اگه من با برادرم که هم خونمه ور و دل نکنم پس با کی ؟؟؟؟؟

اسی خواهرشه خب حالا یه وقت دوست دارن دوتایی تنها باشن حرف خواهربرادری بزنن سخت نگیر بهش بگو فقط بهت ...

😐😐😐چه حرفی دارن که باید برن سفره خونه ؟؟

بحث چیز دیگه ای خواهر من.

😐😐😐چه حرفی دارن که باید برن سفره خونه ؟؟ بحث چیز دیگه ای خواهر من.

شما تا به حال پیش نیومده دلت بخواد با برادرت یا خواهرت مادرت یا دوستت بدون همسرت بیرون بری؟حالا کوه دشت خرید هرجایی. چی این عجیبه اخه .فقط بابت اینکه بدون اطلاع اسی رفتن یکم بده

ناراحت نشو ولی اونی که ۳۶ سالگی ازدواج میکنه همین داستان ها رو هم داره دیگه

نمیگم سن پایینتر بچه ننه و وابسته نیستن ولی کسی که تا اون سن مجرد مونده و همش با خواهر مادر بوده سخته تغییر کردنش