2777
2789
عنوان

تو بمان و دگران👋🚶‍♂️

429 بازدید | 9 پست

https://uupload.ir/view/تو_بمان_و_دگران_rh8i.mp4/

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
وااااى بحال دگران😄

سلام

شعر از زنده یاد استاد شهریار هست

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبختی که همیشه به دگران که میرسن خوب میشن و بی نقص 😢

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
سلام شعر از زنده یاد استاد شهریار هست

سلام روحشان شاد و يادشان گرامى باد

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بدبختی که همیشه به دگران که میرسن خوب میشن و بی نقص 😢

بله  گاهی اینطوره.

عیب نداره، لا اقل یکی دیگه رو خوشبخت کنن

سلام روحشان شاد و يادشان گرامى باد

خیلی متشکرم 

خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه🙏🌹🤲

خیلی متشکرم  خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه🙏🌹🤲

خدا بهتون صبر بده

غم اخرتون باشه

همنشين ابا عبدالله باشن😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
شهریار چه حالی داشته وقتی این شعر رو می‌گفته...  صدا زیبا و شنیدنی

بله ،شخص شهریار ، زخم خورده یک بی وفای بی معرفتی بود که دُر و جواهر رو به ثمن بخس فروخت.

از لطف شما  بینهایت ممنونم، قطعا صدام به خوبی اعتماد بنفسم نیست، ممنون که  تحمل فرمودین😅🙏🌹