hyo مدیر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 عنوان ترسسسناک ترین فیلمی که دیدین؟؟ 👻 | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 21 پست 4 نفری میخایم ببینیم و بمیریم از ترس😂معرفی کنید لطفاجنی باشه ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠 1402/04/11 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینی_خرس_تاتا عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3378 یا خدا من خیلی ترسو ام میدونم به غلط کردن میوفتم من دقیقا پنج سالگی جن گیر رو دیدم چهار سالم بود مامانم داشت ظرف میشست یه لحظه ازم غافل شد زدم یه شبکه نشستم فیلم ترسناک با صدای کم دیدم 😂😂قشنگ یادمه مرده نصف سرش آویزون بود 🦭🤍
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 من دقیقا پنج سالگی جن گیر رو دیدم چهار سالم بود مامانم داشت ظرف میشست یه لحظه ازم غافل شد زدم ... من 18 سالم تمومه هنوز انابل ندیدم میترسم😂😂😭 ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
نینی_خرس_تاتا عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3378 من 18 سالم تمومه هنوز انابل ندیدم میترسم😂😂😭 دوست من بودی الان تبدیلت کرده بودم به یه نترس😂 🦭🤍
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 دوست من بودی الان تبدیلت کرده بودم به یه نترس😂 😂😭❤️ ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
دیوونه_زنجیری عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 3170 بیاااا 🏃♀️ ی آدم نترس میخایم😂 مننننن😂 و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
hyo مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 601 مننننن😂 😁 ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠