2777
2789

از هم جداین  ولی هنوز طلاق نگرفتن یرادرم داره دوباره  عروسی میگیره چند روز دیگه جشنه تو تالار حالا موندم لباس مجلسی بپوشم یا لباس ساده اصلا دل و دماغی ندارم برای عروسیش  به نظرتون باید شاد باشم که عروسی داداشمه  چرا من اینجوریم  هیچ کار نکردم هنوز 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻

چرا با همسرش مشکل دارن؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون زن دوم چه هول بوده

اره چقدر درب و داغون و چیپ رفته زن دوم شده 🤐😵‍💫

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بله اون رفته 

مشکلشون چی بود

اره چقدر درب و داغون و چیپ رفته زن دوم شده 🤐😵‍💫

خواهر شوهر منم زن دوم شده ب نظرم تا چیزی نمیدونین قضاوت نکنیم مورد ما  زن اول هم معتاد شده و همه وسایل خونه رو بار کرده دزدیده برده طلاق هم نیومده دادگاه بگیره فراری بوده خواهر شوهر منم وقتی هنوز زن اول طلاق نگرفته بود ازدواج کرد

قشنگ مشخصه ک داداشت به زن اول خیانت کرده بوده و با این زنه دوم بوده،  خودتو بزار جاشون درصورتی ک هیچ اشنایتی از قبل نداشتی حاضر یودی زن کسی بشی ک هنوز جدا نشدهه

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲