2777
2789
عنوان

خوردن صبحانه در ماه اول بارداری

905 بازدید | 15 پست

سلام خوردن صبحانه در ماه‌هااول بارداری چیه شما چیا میخوردین   تو ماه اول بارداری خرماهم میخوردین   من خیلی استرس سونو دارم می‌خوام همه چی بخورم صبحا خیلی گشتم میشه اما هیچی نمیخورم چون میترسم ضرر داشته باشه میشه بگین شما چیا میخوردین چون از یه طرفم استرس دارم اگه صبحانه نخورم شاید یه چیزی بشه  ۶هفته چند روز هستم 

وا‌..... مثلا چی میخواد بشه اون بچه از تو تغذیه میکنه مگه میشه  صبحانه نخوری همه چی بخور فقط شکر و پنیر و کمتر

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

وای دختر ضعف میکنی خببب . همه چی بخوررر.

نون پنیر گردو . خرما . مربا . تخم مرغ . 

من یه چند هفته ویار داشتم فقط خرما و پنیر میخوردم . یه مدت فقط خامه مربا میخوردم . چند وقت هرروز تخم مرغ میخوردم 🤐 حالا الان ۷ماهم هوا گرمه یا یذره مربا توت فرنگی میخورم یا حلوا ارده.

اگه ویار نداری هر چیز سالمی بخور خیلیم مفیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا‌..... مثلا چی میخواد بشه اون بچه از تو تغذیه میکنه مگه صبحانه نخوری همه چی بخور فقط شکر و پنیر و ...

خامه به نظر شما اشکال داره خورده بشه دلیل اینکه خیلی ها میگن پنیر کم بخورید چیه 

خرما خوبه مقوی و عالیه هر چی  بیشتر بخوری خوبه ویار نداری هر چی دوست داشتی بخور فقط چیزای گیاهی ...

یعنی الان یا روزی که خواستم برم سونو آب پرتقال بخورم من سونو تشکیل قلب می‌خوام برم 

خامه به نظر شما اشکال داره خورده بشه دلیل اینکه خیلی ها میگن پنیر کم بخورید چیه 

نه خامه عالیه پنیر بد نیس زیادیش بده شاید برای اینکه بگن کند ذهنی میاره 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....