2777
2789

هم ساک نوزاد

هم ساک مادر

ممنونم ازتون من همین روزا باید برم بیمارستان واسه زایمانم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نبردم رفتم ویزیت بستری شدم😁

خودشون پوشک بچه، فین گیر، اسپری بینی، شامپو بچه، پوشک بزرگسال، شرت یبار مصرف ، پتو نوزاد و ی دست لباس دادن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

لباس سه دست برای نوزادم پوشک پودر بچه پماد بچه سه تا دستمال بزرگ نخی که مادرم دوخته برای زیرش با زیر تعویض پوشک که خریدم  پستونک جوراب دست‌کش کلاه دوتا  پتو نوزادی

برای خودم یه دست کامل لباس و یه دست کامل مانتو شلوار و شال کلا نو خریدم همه رو شورت‌ پوشک بزرگ که برای بچه هاست اما برای بعد زایمان هم استفاده میشه کیف آرایشم شونه شارژر  مدارکمون  مینی اسکارف خیلییییییی لازم میشه  

زهد ریایی،جهل مقدس...
خوش بحالت تورو به خدا برای منم دعا کن بچه دار بشم 

عزیزم انشالله خدا یه نی نی ناز و سالم بزاره تو دامنت 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
طبیعی یا سز؟ 

طبیعی اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد چون من ترس شدید دارم از اتاق عمل یجورایی فوبیاست

هیچی نبردم رفتم ویزیت بستری شدم😁 خودشون پوشک بچه، فین گیر، اسپری بینی، شامپو بچه، پوشک بزرگسال، شر ...

کدوم شهر و کدوم بیمارستان بودی؟ خصوصی بودی؟

منم خصوصی میخوام برم تازه بیمارستانی که انتخاب کزدم هتل بیمارستانه ولی گفتن همه چیز همراهت باشه البته لیست ندادن

لباس سه دست برای نوزادم پوشک پودر بچه پماد بچه سه تا دستمال بزرگ نخی که مادرم دوخته برای زیرش با زیر ...

پوشک برای نی نی چه سایزی بردی گلم

طبیعی اگه خدا بخواد و مشکلی پیش نیاد چون من ترس شدید دارم از اتاق عمل یجورایی فوبیاست

انشالله به سلامتی 

بزن تو‌ نت وسایل لازم میاد من سز بودم وگرنه راهنماییت میکردم 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
کدوم شهر و کدوم بیمارستان بودی؟ خصوصی بودی؟ منم خصوصی میخوام برم تازه بیمارستانی که انتخاب کزدم هتل ...

تهران

بیمارستان صارم

تازه ایندفعه کم دادن

سر دخترم حوله بچه و حوله برا خودم و حوله دستی هم داده بودن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️