2777
2789
عنوان

تاثیر گن های لاغری بر تناسب اندام

3373 بازدید | 7 پست

گن لاغری در واقع لباسی است که از جنس الیاف کشسان ساخته شده اند. اغلب معتقدند پوشیدن آن ها به طور مداوم موجب رسیدن آن ها به تناسب اندام و فرم مناسب بدن می شود. البته به طور کلی از گن ها برای کاهش چربی های بدن استفاده می کنند در واقع با پوشیدن آن ها در لحظه 1 تا 3 سایز از سایز اصلی شما کم می شود به همین دلیل اکثرا از آن ها زیر لباس های مجلسی خود بهره می برند. این که چقدر در لاغری می تواند اثر گذار باشد بستگی به خود فرد دارد. غالبا گن های لاغری به تنهایی برای لاغر کردن تاثیری ندارند. اگر خیلی تنگ باشد آسیب های جدی را به عضلات داخلی شما وارد می کند. رعایت رژیم غذایی سبک ترین و حداقل ترین کاریه که می توانید در کنار استفاده از گن ها انجام دهید. استفاده از آن ها زیر لباس مجلسی برای چند ساعتی که می خواهید مهمانی بروید مشکلی را برای شما ایجاد نمی کند. برای تهیه و خرید گن لاغری زنانه و یا گن لاغری مردانه می توانید به مجموعه معتبر شرق مراجعه کنید و از طریق سایت با خیال راحت از آن ها خرید کنید.

برای اطلاع بیشتر از گن لاغری و کاربرد و مزایای آن رو لینک کلیک کنید

خانم ها از گن لاغری استفاده نکنید اونم به طور مداوم

گند میزنه به قسمتای داخلی بدنتون

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مهمونی خوبه فقط همین

مداوم استفاده کنی به کل اعضای داخلیت فشار میاره

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خانم ها از گن لاغری استفاده نکنید اونم به طور مداوم گند میزنه به قسمتای داخلی بدنتون

دقیقا من قرص ویتامین خوردم یهو وزنم شد هفتاد فقط تو مهمونی و عروسی اینا گن میزدم حس میکردم دل و روده ام له شده 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒
دقیقا من قرص ویتامین خوردم یهو وزنم شد هفتاد فقط تو مهمونی و عروسی اینا گن میزدم حس میکردم دل و روده ...

خیلی بده

برای چی باید از گن استفاده کنید وقتی میتونید به طور سالم و با کمک متخصص ها وزن کم کنید

این فرایند طبیعیه که وقتی ویتامین میخوری وزنت بره بالا، بچه دار میشی شکم بیاری  

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
خیلی بده برای چی باید از گن استفاده کنید وقتی میتونید به طور سالم و با کمک متخصص ها وزن کم کنید ای ...

آره واقعا اشتباه کردم باورت نمیشه تا سه ماه انگار بغلم میسوخت چند تا دکتر رفتم حس میکردم کلیه ام سنگی چیزی داره انقدر درد میکرد به غلط کردن افتادم 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒

من از برند پک پلاس گرفتم تو گوگل بزنی گن رکابی فنردار پک پلاس میاره

منم خیلی درباره تاثیر گن خوندم و چند مدل هم امتحان کردم
واقعا گن باعث لاغری دائمی نمیشه ولی توی فرم دادن بدن خیلی موثره
من خودم وقتی گن ساعت شنی فنردار پوشیدم شکمم تخت شد قشنگ تو لباس مجلسی احساس اعتماد به نفس بیشتری داشتم
برای مهمونی خیلی عالیه چون هم جمع میکنه هم بدن صاف میشه

البته مدل خیلی مهمه
'گن های ساده یا نخی معمولی فقط یکم فشار میدن ولی گنای لاتکسی با فنر مخصوصا مدل رکابی یا ۲۵ فنر خیلی بهترن
مدلاش توضیح داره که برای چه اندامی خوبه و قیمتاشم از بقیه مناسب‌تر بود

اگه کسی مثل من دنبال فرم بهتر زیر لباس مجلسیه این مدل‌ها خیلی جواب میدن فقط نباید انتظار چربی‌سوزی فوری ازشون داشت بهتره با ورزش سبک و تغذیه همراه باشه