2777
2789

منم گرگانی ام ، ایشالا خیره برات صلوات میفرستم ، 

تعریف دکتر احمدی زیاد شنیدم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ممنون عزیزم 

آره تعریف احمدی رو هم شنیدم اما یکی از بستگان رفته بود پیش جهانشاهی و راضی بود یعنی بعد از دو سال اقدام همون ماه اول طبیعی باردار شد ضمن اینکه دکتر جهانشاهی هم اخلاقمون خیلی خوبه رفتم پیششون انگار راحتم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم  آره تعریف احمدی رو هم شنیدم اما یکی از بستگان رفته بود پیش جهانشاهی و راضی بود یع ...

مگ گرگان داره؟البته برا تعیین جنسیت پرسیدم گفتن نداره گرگان.دکتر احمدی تعریف میکنن من پرسو جو کردم به ایشون رسیدم ولی تعیین جنسیت گفتن نمیکنن بیخیال شدم

مگ گرگان داره؟البته برا تعیین جنسیت پرسیدم گفتن نداره گرگان.دکتر احمدی تعریف میکنن من پرسو جو کردم ب ...

آره گرگان داره ولی فکر نمیکنم تعیین جنسیت کنن واسه تعیین جنسیت باید بری تهران

سلام دوست عزیز شما ای وی اف کردی ؟  منم تحت نظر دکتر جهانشاهیم

سلام دو ماه پیش رفتم تو سیکل که آمپول ها اثر نکرد و فقط یه فولیکول خوب داشتم و دکتر سیکل رو کنسل کرد با این که همه آمپول ها رو زده بودم این ماه دوباره رفتم تو سیکل امروز روز هفتم بود خداروشکر رشد فولیکول ها خوبه باز شنبه میرم ببینم چه خبره ایشالا که بشه

شما شرایطت چطوره؟

سلام عزیزم من دیروز پانکچر شدم شما چی ؟

عزیزم من 21 پانکچر شدم 22 تا تخمک داشتم که فقط 4 تا جنین متوسط تشکیل شد خیلی نا امیدم امروز پریود شدم فردا میرم ببینم خانم دکتر چی میگه شما چند تا جنین داشتی؟

عزیزم من 21 پانکچر شدم 22 تا تخمک داشتم که فقط 4 تا جنین متوسط تشکیل شد خیلی نا امیدم امروز پریود شد ...

از ۱۲ تا دوتا جنین اونم متوسط و متوسط رو به ضعیف

دکتر دید گفت اینارو انتقالم بدم فایده ای نداره

لگنم اب اورد تخمدانام هایپر شدن اصلا یه وضعیم که دکتر امروز گفت نه از نظر روحی نه جسمی حالا حالاها اماده نیستی برو دو ماه دیگه بیا ببینم حال روحیت اول چجوریه

از ۱۲ تا دوتا جنین اونم متوسط و متوسط رو به ضعیف دکتر دید گفت اینارو انتقالم بدم فایده ای نداره لگ ...

منم که 4 تا متوسط داشتم خانم دکتر گفت به نظرم انتقال نده بزار دو ماه دیگه دوباره پانکچر شو ولی همسرم میگه انتقال بدیم... شاید خدا خواست و شد

نگران نباش عزیزم اینم شانس ماست ایشالا خدا نگاهشو آزمون نگیره

من میترسم دوباره پانکچر کنم خیلی اذیت شدم 😢😢

منم واقعا اذیت شدم ولیییی آمپولاش😭😭😭 به نظرت چکار کنیم؟ پیش همین دکتر ادامه بدیم یا بریم پیش احمدی یا حتی تهران؟؟ آخه میگن احمدی خیلی سخت گیره شاید بهتر باشه