هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 10686 عنوان خدایا با کی تو جنگی😔 75 بازدید | 4 پست تلافی چیو سرم در میاری؟ باشه من باختم از امتحانت رد شدم نمیخوای دست از سرم برداری؟ خسته نشدی؟ من دیگه کم اوردم نمیکشم تو هم نه میشنوی نه میبینی.... دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗 دیروز | 14:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میگن_ک_جذابم_9 عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 7595 با منم داره میجنگه زورمم بش نمیرسه دارم خفه میشم از بغض کم آوردم دیگه اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود..
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 10686 با منم داره میجنگه زورمم بش نمیرسه دارم خفه میشم از بغض کم آوردم دیگه مگه نمیگن بعد هر سختی اسونیه کو اسونی چرا سختی تموم نمیشه چرا بدتر میشه دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗
میگن_ک_جذابم_9 عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 7595 مگه نمیگن بعد هر سختی اسونیه کو اسونی چرا سختی تموم نمیشه چرا بدتر میشه من ک بعد اسونیم سختی داد به خدا گفتم دست رو نقطه ضعفم نزاره میشکنم طاقت ندارم اما گذاشت الانم اشکام بند نمیاد اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود..
abcd_efgh عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 1167 مگه نمیگن بعد هر سختی اسونیه کو اسونی چرا سختی تموم نمیشه چرا بدتر میشه بنظرم نیست