2777
2789
عنوان

شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 42 پست
به نظرت کارت درسته ؟ با یه پسره غریبه میری شمال مسافرت  بعد انتظار داری ما چی بگیم ؟

نمیخاستم برم مسافرت بنظرت چندساعت مسافرت به حساب نمیاد فقط میخاستم برم بیرون از تهران 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگم خواهرت درست میگه ، روشن فکرا منو میخورن بگم حق با توعه ، خاموش فکرا منو میخورن چی بگم که نی نی ...

حق میگویی

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ببین حرف خواهرت زشت بوده.اما دور از جونت اگه تو راه اتفاقی براتون بیفته.کلی تو دردسر میفتی اعتماد مادر پدرتم از دست میدی.اینوکسی میگه که تو جوونیش شیطون بوده.ارزش نداره

بگم خواهرت درست میگه ، روشن فکرا منو میخورن بگم حق با توعه ، خاموش فکرا منو میخورن چی بگم که نی نی ...

درسته ولی کسی که اجازه بده توهمین تهرانم مورد آزار قرار میگیره به شمال و غیره بستگی نداره بنظرم ادم باید خودش ادم باشه من 4ساله وقتی نزاشتم بهم کاری داشته باشه ...

ببین حرف خواهرت زشت بوده.اما دور از جونت اگه تو راه اتفاقی براتون بیفته.کلی تو دردسر میفتی اعتماد ما ...

بله ولی خواهرم ناراحتم کرد من که نمیرفتم اخلاقمو میدونه چرا اینجوری گفت خواستم ازدواج کنم گفت کفن ننت خشک نشده میخای ازدواج کنی یبار مامانمون مرده احترامشو نگه دارید هرکاری میخام کنم حرف میشنوم 

من25و اقا28

ببین من با اینایی ک بدون هیچ دیتایی میگن درست کفته نرو یا نه برو خوش باش مخالفم؛ سنتون سنی هست ک قدرت تصمیم گیری دارید و به نظر دختر ۲۵ساله میتونه عاقلانه فکر کنه، اتفاقی ک‌خیلیا میگن خطرناکه و .... میتونه تو همین تهران هم بیوفته حتما قرار نیست جای عجیبی باشه، من عقیدم اینه که آدما قبل از ازدواج باید ماجراجویی کنن و خودمم کردم و الانم ازدواج کردم و زندگی خوبی هم دارم همسرمم مثل من بوده، اگر دوستت، پسر عقل رس و قابل اعتمادی بوده تا الان به نظرم باحاله ی سفر ی روزه برید.... باور کن فقط جلوی ی‌ ادم جانی نمیتونی از خودت دفاع کنی ولی کسی چارساله میشناسیش قطعا نمیتونه خطری داشته باشه و تا خودت نخوای اتفاقی نمیوفته، ولی به نظر من برای اینکه آسیب روحی کمتری ببینی فرض محال، یکی دو حلسه با هم پیش ی روانشناس برید یکم سلامت روحش رو بررسی کن اون موقع راحتتری.... . ولی دیگه با خواهرت مشورت نکن، چ طرز حرف زدن با خواهره آخه؟؟؟

الهی شکرت 💖
بله ولی خواهرم ناراحتم کرد من که نمیرفتم اخلاقمو میدونه چرا اینجوری گفت خواستم ازدواج کنم گفت کفن نن ...

هم بهت حق میدم که بخوای جوونی کنی بری هم نگران مسیر هستم و احتمالات. کلا خواهرتون هم خیلی بد حرف زده