2777
2789
عنوان

شمال

362 بازدید | 42 پست

میخاستم با رلم صبح زود بیدار شیم بریم نزدیک شمال یه جنگلی چیزی اخه خانواده ما اصلا اهل مسافرت نیستن و اگه من با رلم نرم بیرون تو هفته دیگه هیچکی نیس بگذریم اینو به خواهرم گفتم که میخام با فلانی برم تاشمال تا ساعت 8خونم و ...

بعد سرم داد زد بی صاحابی بهت مزه کرده خیلی ناراحت شدم دخترای هم سن من هرکاری میخان میکنن و اینو بگم میدونم باورش سخته ولی من به شما که منو نمیشناسید میخام چ دروغی بگم من4ساله و نیم باهمیم بهم دستم نزده پسر قابل اعتمادیه .خیلی از حرف خواهرم ناراحت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عقاید و دیدگاه ادما متفاوته دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بگم خواهرت درست میگه ، روشن فکرا منو میخورن

بگم حق با توعه ، خاموش فکرا منو میخورن

چی بگم که نی نی سایتا منو قورت ندن 😂😂😂

ولی اینو بدون هیچ پسری ۱۰۰٪ قابل اعتماد نیست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

عادیه همه ی خانواده ها همینجورین هیچوقت درکت نمیکنن 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

به نظرم خواهرت درست میگه 

به حرفش گوش کن

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

عزیزم چندسالته؟به پسرااعتمادنکن دنیای بدی شده البته لحن خواهرت درست نبوده ولی وظیفه خواهریش حکم میکنه مواظبت باشه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،