2777
2789
عنوان

یکی از اقوام...

159 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یکی از اقوام پسره خلاف نبود انجام نداده باشه حتی سابقه دار و خانم بازی و..نه سرکار میرفت نه چیزی خلاصه سر به راه نبود . با یه دختر ازدواج کرد اوایل نامزدی اصلا به دختره رو نمیداد حتی پیشش هم نمیشست دختره ام میومد خونه اینا انقد کااار میکرد که خسته میشد واقعا منم چقد دلم میسوخت  ،پسره حتی بهش خیانتم کرده بود ،دختره موند موند الان دوسالی میشه نامزدن پسره رو ببینی نمیشناسی انقد که تغییر کرده ،بابای دختره جهازم نداد بهش پسره رفت سرکار هرچی کار کرد هم به دختره داد هم جهاز خرید، خونه خرید پسره کل خونه رو نو نوار کرد ، فقط بیا ببین چجوری پشت نامزدش وایمیسه به خواهراش میتوپید که چرا عید قربان حداقل یه روسری واسه نامزد من نخریدین؟؟؟چرا اینکارو واسش نکردید اونکارو نکردید .

خلاصه یچیز میگم یچیز میشنوید .

دختره اروم بود ولی باسیاست اول فکر میکردم بدبخته از بدبختیش بی زبونه اما همه میگفتن خیلی سیاستمداره اخر شوهرشو سربراه کرد 

موندم چیکارمیکنن واقعا

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعید میدونم آدم تا این حد عوض شه مگه دیگه عاشق دختره باشه و خودش هم بخواد که نادره

واسه خودمم خیلی عجیب بود 

یا فقط باز هم همون پسره است فقط با پنهانکاری داره به کاراش ادامه میده

دختره حرف زدنی میگه اره نامزدم پاره تنمه 

یجوری ک میگفتم چه اویزون و بدبخته این همه بلاسرش اورده 

ولی ب طرز عجیبی پسره شیفته ش شد