2777
2789

من مرده بدنیا اومده بودم که همه دکترا قطع امید کرده بودن که داشتن دستگاه‌ها را جدا می کردن و ایست قلبی پیدا کرده بودم . دکترم زورهای آخرشو زد که شاید قلب دوباره بزنه و زد . اون شب همه دکترا و پرستارای بخش می گفتن زنده شدن من معجزه بود و همه از من صحبت می کردن . الان ۴۲ سالمه و از بچگی تا الان زندگی سخت‌ و پر از غمی  تجربه کردم و یکی از غم هام بچه دار نشدن . الان ۱۸ ساله در حسرت بچه . چند بار آی وی اف کردم که دکترها می گفتن کیفیت جنین ها خوبه ولی چند بار انتقال دادم و هیچی نگرفت . در حسرت بودم که یک بار بی بی چکم یا آز خون مثبت بشه توی این ۱۸ سال که نشد . کاش موقع بدنیا اومدن مرده بودم که این همه زجر و سختی زندگی تحمل نمی کردم.  حکمت از زنده شدن من چی بود خدایااا😓😭😢 الان باید چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندکی کردن همونجوری که خودش معجزه داده بهت شاید یروزم یه معجزه بده شایدم میخواد زندگی کنی از زندگی لذت ببری نه غصه بخوری ،.. میشه مادری هم کنی بدون دنیااوردن …

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
عزیزم بچه داری خیلی سخته کاش جامون عوض میشد من خیلی خستم از بچه داری داغون شدم

می دونم بچه داری سخته و خودمم کنار اومدم باهاش که خدا نمیده ولی تنها زندگی که نمی کنم همسرم و خانواده همسرم هم میخان . زخم زبونها و ........

خدایی که انقدرررر همه چیزو با نظم افریده حتما افرینش منو تو هم حکمتی داشته

جدیدا می بینم زیادم با نظم نیافریده . دیگه هیچی سر جاش نیس . هر کی می بینی یه طوری داره از زندگی می ناله . آدم‌های خوشبخت کمن 

جدیدا می بینم زیادم با نظم نیافریده . دیگه هیچی سر جاش نیس . هر کی می بینی یه طوری داره از زندگی می ...

مطمئن باش با نظم خلق شده همه چیز، اینکه خیلیا احساس بد دارن خیلی از دوره ها بوده و تقصیر خودمونه نه خدامون

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️