2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بصللحت نبوده اون موقع بارداری ادامه پیدا کنه عزیزم.حالا فرصت داری هنوز

اره. دو روز گریه زاری کردمو. تموم😁روز از نو، روزی از نو😅

اون بجه عمرش به دنیا نبود 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم علائمم داشتی؟؟

بله عزیزم، اولین علائمم ترشحات شیری مانند و رقیق، سنگین شدن سینه، درد و سوزش معده، سرگیجه، خودم حدس میزدم باردارم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
خودمم انقدر گریه کردم. کاش زود نمیرفتم آز که بفهمم باردارم و بعدش یهو پریود شدم با 6روز تاخیر

عزیزم🥺 انشاالله به زودی زود دامنت سبز بشه🙏

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
میشه توضیح بدی عزیزم

4_5 روز بعد گذشتن از تاريخ پریودم زدم، زمان هم دادم، منفی بود کامل 

از نظر خلقی و بدنی هم حس میکردم میخام پریود شم 

8 روز گذشت نشدم. آزمایش خونی دادم ک مثبت شد 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

عزیزم🥺 انشاالله به زودی زود دامنت سبز بشه🙏

فدای مهربونیت😊😘😘😘انشالا

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
🙂آن شاالله به خواسته ات برسی گلم

و همچنین عزیزم😍♥