2777
2789
عنوان

بدادم برسید چیکارکنم

140 بازدید | 13 پست

سلام یکی از اقوام  طلاق گرفته   البته چندسالیه   والان یه مدت باکسی بوده  الان بنظرم ولش کرده و الان یه هفته به بهونه پیداکردن خونه خونه مامونده   و وسایلاش آورده   وهی میپیچونه   چیکار کنم بره   چه راهکاری میدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته؟ اگه فک میکنی خیال رفتن نداره یا داره کم. کاری میکنه تو پیدا کردن خونه مستقیم  ازش بپرس  کی قراره بره بهش بگو  شرایطشو. ندارم. انقدر بمونی. والا.خرجتو که نمیده   خودتو اذیت نکن. پررو باش  راحتی خودت مهم تره 

اره همین فکرو کردم ولی میخام بکل وسایلاشو ببره دیگه کم محلش کنم  نیاد    دقیقا خانم قبلی هم دوستش بوده این صیغه شوهرش شده  بوده وخانومه میفهمه زندگیش بهم ریخت    الان شوهره بنظرم برگشته به زن اولش    منم دلم سوخت گفتم بیا وسایلات بیاراینجا چون گفت قراره خونه بگیرمو پول دادم ولی   دروغ بود

چند وقته؟ اگه فک میکنی خیال رفتن نداره یا داره کم. کاری میکنه تو پیدا کردن خونه مستقیم& ...

با امروز ۹روزه    مستقیم نمیتونم بگم    اینم انقد تلپه     دوستم و خاهرم خیلی ترسوندنم 

من تو همچین شرایطی بودم    چند بار بهونه آوردیم میخایم بریم مسافرت.    فلانی میخاد بیاد خونموم  هی دیدیم. پررو تر از این حرفاست به روی خودش نمیاره مستقیم. رفتم ازش پرسیدم. کی میخای بری    هی امروز فردا کرد اخرش مجبور شدم    تند برخورد کنم  عذرشو بخام آدم. باید خودش احترام. خودشو. نگه داره اگه نگه نداشت توهم. احترامشو. نگه ندار

من تو همچین شرایطی بودم    چند بار بهونه آوردیم میخایم بریم مسافرت.    فلانی میخ ...

دقیقا همین بهونه رو اوردم  فردا هم انشالله میگم میخام برم مسافرت   تاشب وقت داری   دیروز باهاش سر سنگین بودم  بنظرم کمی فهمید ولی باز پرو تراز قبل   

مطمئننا میدونه   خنگ که نیست فقط پررروعه  خودشو. میزنه به نفهمی   دقیقا میدونم. چه جوریه اخخ ادم. خیلی حرص میخوره    این وقتا  امیدوارم. زودتر بره نتیجه شوبزار بعدا

امروز عصر میخاستم برم بیرون بهش با احترام گفتم میخام بیرون برم شوهرم  خونه مواظب بچهاست  شما لطفا برو بیرون یا جایی   تا معذب نشی انقد خودشو زد به سردرد بعدیه ساعت بزور رفت

عزیزم درخاستم قبول میکنی لطفا

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM