2777
2789

کلی با شوق و ذوق قراره  مهمونی بدیم 

منم انگار که عروسیه کلی برنامه چیده بودم و هزارتا فکر واسه شام داشتم 

و همسرررررم میدددددونست 

امشب جلو خانوادش از خواهرش خواسته که شامو بپزززره  ناراحتم با تمام وجود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا دستپختت خوب نیست یا نگرانه غذارو خراب کنی

حالا مگه بده زحمتشو یکی دیگه میکشه کمتر خسته میشی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اخه ذوق اینکه اولین مهمونیمونه و دست پخت خودم باشه  اینا

ماهم اینجوربودیم مهمونی بدیم غذا بزاریم ظرف خودمون بیاریم 

ولی اللن بعد ۱۲ سال زندگی میگم چقد ساده بودم حالا که همه رو شناختم چه ذاتی دارن 

اصلا مگه عروس داماد باید مهمونی بدن والا 

[QUOTE=298683147]یا دستپختت خوب نیست یا نگرانه غذارو خراب کنی حالا مگه بده زحمتشو یکی دیگه میکشه کمتر خسته میشی[/QUO

شاید حرف شما درست باشه 

اخه حرصم میگره از دست پختمم تعریف میکنه حس میکنم با این کارش نمیتونم کنار بیاااام 

[QUOTE=298683147]یا دستپختت خوب نیست یا نگرانه غذارو خراب کنی حالا مگه بده زحمتشو یکی دیگه میکشه کمت ...

نه بابا حرص نخور از جنبه مثبتش ببین

اشپزی کلی خستگی داره بعدشم بوی غذا میگیری

تو پذیراییو به عهده بگیر به خواهر شوهرتم کمک کن وردستش باش ببین چیکار میکنه مهمونیو مدیریت کن کلی هم خوش بگذرون

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️