2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

89 بازدید | 13 پست

میگم اونایی که تنبلی تخمدان دارن درست شده با قرص و مراجعه به دکتر؟

مثلا چطوری درمان میشه میدونید اکه می دونید بگید؟

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم هر دو برای اون دو موردی ک گفتم عالین

نتیجه داشته چه خوب بعضی ها این مشکل رو دارن تنبلی تخمدان پس خوبه با قرص درست میشه

قرصارو قطع کنی یمدت بعد برمیگرده تنبلی درمان نداره

یعنی نباید قطع کرد 

ولی قرص ها رو ادامه بدن مشکل حل شده؟

نتیجه داشته چه خوب بعضی ها این مشکل رو دارن تنبلی تخمدان پس خوبه با قرص درست میشه

من برای تنبلی و عقب انداختن پریود مارلین میخورم و هر ماه سر تایم میشم.نسبت ب نوع ال دی و گونه های دیگش خیلی خیلی کم عوارضه. لتروزول هم ک وقتی تو اقدام بودم میخوردم ک تخمک گذاری انجام بشه ک باردار شم و شکر خدا دو تا بچه دارم.دیگ بعد از بارداری ک نیاز نیست لتروزول بخوری فقط واسه بارداریه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
من برای تنبلی و عقب انداختن پریود مارلین میخورم و هر ماه سر تایم میشم.نسبت ب نوع ال دی و گونه های دی ...

آها پس ممنون از راهنمایی تون

یعنی نباید قطع کرد  ولی قرص ها رو ادامه بدن مشکل حل شده؟

نه 

برو اینستا سرچ کن تنبلی تخمدان

چند تا پیج میاد کامل اموزش میدن 

درمان نمیشه فقط میتونی کنترل کنی

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
نه  برو تینستا سرچ کن تنبلی تخمدان چند تا پیج میاد کامل اموزش میدن  درمان نمیشه فقط میت ...

اگه کنترل بشه 

بارداری میشه دیگه اره؟

چون بعضی ها بچه ندارن خیلی دلشون میخواد آدم دلش میسوزه

اگه کنترل بشه  بارداری میشه دیگه اره؟ چون بعضی ها بچه ندارن خیلی دلشون میخواد آدم دلش میسوزه

اگر میخوای باردار شی عجله داری قرص بخور ولی با سری کارای یک تو پیج میگن میشه باردار شد 

ولی اگر مجردی 

من خودمم تنبلی دارم قرص نخوردم باید یسری یچیزارو رعایت کنی مثلا قندوشکر نخور محصولات کارخونه ای نخوری خوتبتو تنظیم کنی پیجارو نگا کنی توضیح دادن 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

https://eitaa.com/eslahesabk 

اصلاح سبک. 

پیج فلورا تاجیکی هم میتونی بری

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اگر میخوای باردار شی عجله داری قرص بخور ولی با سری کارای یک تو پیج میگن میشه باردار شد  ولی اگ ...

نه راستش من مشکلی ندارم برای اطلاعات پرسیدم