2777
2789

سلام دکتر متخصص اورولوژی واسه واریکوسل میشناسید؟دکتر رجایی پور چطوره؟اگه میدونید کسی زو.بگید لطفا

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 
اهواز برو یااصفهان یاتهران دزفول دکترخوب نداره به نظرم البته شایدم اشتباه فکرمیکنم

تو گوگل که میزنم اسم رجایی پور رو خیلی تعریفش میکنن تو نظرات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو گوگل که میزنم اسم رجایی پور رو خیلی تعریفش میکنن تو نظرات

ببین راست میگه در کل دکترای دزفول اکثرا خوب نیستند.  شانسیه دکتر خوبی گیر بیاد . همشون پولکی و بیسوادن  .چون خوب هاشون یا میرن تهران یا خارج 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

ببین راست میگه در کل دکترای دزفول اکثرا خوب نیستند.  شانسیه دکتر خوبی گیر بیاد . همشون پولکی و ...

اخه من حتی خودم دزفول هم.نیستم از یکی از شهرای ایلام میخواستم بیام اونجا نمیدونم چیکار کنم

اخه من حتی خودم دزفول هم.نیستم از یکی از شهرای ایلام میخواستم بیام اونجا نمیدونم چیکار کنم

درسته اکثرا از ایلام میان دزفول چون نزدیکتره بهشون ولی خب به نظرم اگر میخوای نتیجه بهتر و سریعتر بگيرين تهران برین 

این دکتری که معرفی کردم دکتر بدی نیست ولی اینجا خیلی مریض رو سر میدونن  

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

این منافاتی با گفته ی من نداره 

اینکه بخوایم بگیم قران ماله همه ی زمانهاست و بگیم این یعنی باید دقیق مثله گفته های قران پیش بریم ، میشه داعش ، اسیران زن رو به عنوان برده تو بازارها میفروختن و .... 

اما اینکه بگیم قران قابلیت ارتجاعی داره یعنی گنجایشش بالاست و قابلیت این رو داره با زمان شکل بگیره یعنب کتابیست برای همه ی زمانها

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌