2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی چی بگم شانس اخرمم امتحان کردن دعا کن خدا برای یک بارم که شده بهم نگاه کنه 

به عقب که برمی‌گردم میبینم هیچ روزی نیست که بگم بهم خوش گذشته نمیدونم خوشحال بودم 😔

اگر اتفاقی که باید نیافته احساس میکنم تا آخر عمر عین یه بدبخت باید زندگی کنم 

بابام پاشو کرده بود تو یه کفش که آبجیم باید با یه مرده ازدواج کنه

اومدن قرآنو و اینام آوردن

آبجیم شبانه روز گریه میکرد ولی نه بابام نه مامانم قبول نمیکردن حتی اقوام گفتن قبول نکردن گفتن به شما چه میگفتن الا و بلا همین

دیگه یه شب تا صب انقد سر سجاده نادعلی خوند تا صبح مامانم برای نماز صبح بیدار میشه میبیندش دلش نرم میشه میره به بابامم میگه همون موقع بابام میگه پس زنگ بزنیم بیان وسایلشونو ببرن

باورت نمیشه چقد بابام لج کرده بود ولی یهو وا داد

مشکلت چیه گلم؟

پشت کنکورم ، شاید خیلی پیش و پا افتاده به نظر بیاد 

ولی اتفاقاتی تو زندگیم هست که اگر قبول بشم جلوشون گرفته میشه اگر نه تا آخر عمر عین یه بدبخت باید زندگی کنم آخرین سالیم هست که اجازه پشت کنکور موندن دارم 

یعنی با بیست سال سن تمام آرزوهام تبدیل به سراب شد تنها چیزی که می‌تونه منو نگه داره همینه 

قلب خیلی شکسته خیلی 

فقط دعا کن بشه اگر نشه من دیگه تمامم

من آخرین لطفی که ازش دیدم این بود سر اشتباهات همسرم خیلی داغون بودم نه توان طلاق داشتم نه میتونستم باهاش باشم،دو ماه به همین منوال گذشت،تا اینکه پریشب قبل از خواب با خدا درددل کردم گفتم خدایا توانم تموم شده خودت یا توان طلاق بهم بده یا به دلم آرامش بده دارم نابود میشم،باورتون میشه صبحش از خواب پاشدم کامل آرامشم برگشته بود؟یادم نبود شب قبلش دعا کردم هی میگفتم چی شده اینقدر حالم خوبه الان یادم افتاد لطف خدلست

پشت کنکورم ، شاید خیلی پیش و پا افتاده به نظر بیاد  ولی اتفاقاتی تو زندگیم هست که اگر قبول بشم ...

انشالله خدا کمکت کنه و تمام مشکلات یکی پس از دیگری حل بشه،خدا طوری مشکلات رو حل میکنه و تموم گره ها رو باز میکنه خودت تعجب میکنی،دیدم که میگم