2777
2789

اینجا مشکلم حل نمیشه، ولی حداقل یکن از عقده دلم خالی میشه.

لطفا به همسرم فوش ندین چون خیلی دوسش دارم.

ما چندتا خونه داریم.

امروز با زبون خوب گفتم میشه بنام منم بزنی. گفت فلان جارو مید م بهت. گفتم مابقیشو میدی؟

گفت نه، یکیش برای مامانمه یکیشم بچه هام.

گفتم چرا مامانت؟

گفت اگه بفهمه دعوا میشه، ولش کن.

منم خونم به جوش اومد گفتم پس از ترس مامانته؟!

و استارت یه دعوای جنجالی🤕

من خیلی عصبانی بودم و چندباری گیره موهامو ورت کردم سمتش.

اونم یه سیلی محکم زد تو گوشم  و گفت پاشو جمع کن برو خونه بابات.

گفتم من خونه زندگی دارم توام مهریه منو بده و جمع کن برو بیرون و تا تونستم زدم تو سر و صورتش‌‌.

از اول زندگیمون مامانه زیر زیرکی منو چزونده. وقتی تنهام میاد فوشم میده وقتی پسرش هست میاد میگه دست زنتو بگیر ببرش بیرون بگردید.

من کارم اشتباه بود و همشم از این بابته که سیاست ندارم هرچی  هستم همونم

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که نزده بود بابا سر کار نشده دعوا چی میکنی میتونستی چیزی نگی و به مرور کاری کنی مادرشو بشناسه که نزنه به نامش بعدم در نهایت به شما و بچه هات که میداد به اونم بده ارامشتو برای این چیزا بهم نزن تو چقدر مادرتو دوست داری با همه خوب و بدیاش اونم همینطوره دیگه براتو شیطانه اما برای شوهرت فرشتس