2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

66 بازدید | 15 پست

من صبا ۶ونیم میرم بیرون ۶ غروب میام خونه

جمعه هامیرم سرکار

تعطیل رسمی،تعطیل نیستم

ماهی ۸ و نیم حقوقمه

ارزش داره برم

زندگیم تحت تاثیره

تو ازمایشگاه بیمارستان خصوصیم

ب پولشم نیاز دارم

ولی اینکه جمعه ها برم اذیتم

دارم سکته میکنم بین دوراهیم

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقت کمه..همزمان رزومه م بده جاهای مختلف

کار نیس 

صدتا ازمایشگاه رفتم حقوقشون ۵ ۶ تومنه

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
قانون اداره کار برو 

اها تازه متوجه شدم

میگ این قانون ماس میمونی درخدمتیم

نمیمونی بسلامت

از هیچ که بهتره هیچ دردی بدتر از بیکاری نیست

اره خودمم از درد بیکاری رفتم

میترسم یچه دارشم نتونم

دارم سکته میکنم

ب پولشم نیاز دارم

برو اداره کار بپرس نگو کجا کار میکنم وشرایط قانون بپرس  

روزی ۸ ساعته

منم ۸ ساعت میمونم

۲ ساعتم ک ما میمونیم اضافه کاری میدن ولی چ فایده

نمیفهمم زندگیم چ خبره

نخیر ۸ساعت کار وجمعه ها تعطیل وبری دوبل حساب میشه اینطوری نیست  

میگ بجاش دوشنبه ها رو تعطیل مبکنم براتون

فعلا جلو گیری کن خب☹بیمارستان ما ۵ میدن با اضافه کار ۶

شوهرم بچه میخاد

۴ سال ازدواج کردم

اصلا ی وضعی

ب ما ۸ تا ۸ و نیم میدن با اضافه کاری

تایم کاری شما چطوره

شوهرم بچه میخاد ۴ سال ازدواج کردم اصلا ی وضعی ب ما ۸ تا ۸ و نیم میدن با اضافه کاری تایم کاری شما ...

من رزیدنتم گلم توی اون بیمارستان

ولی دوستم کارش تو قسمت آزمایشگاس

اونا تایمشون بعضی وقتا تا ۱۰ ساعت الی ۱۱ ساعت طول میکشه