2777
2789
عنوان

بنظرتون برم چن روزی خونه پدرم؟

337 بازدید | 10 پست

انقد دلم گرفته امروز همش دلم میخواد برم از پیشش. هرچی میگم زود جوش میاره سر دیر اومدنش کلی حرف بارم کرد که چرا چکم میکنی. شماها ب شوهرتون نمیگید کجایی چیکار میکنی،؟؟هرچی بشه میگه پشیمونم ازدواج کردم درحالی که بدون من میپاشه ازهم فقط چون سگه اخلاقش بهم‌میریزه اینجور میگه. برم فردا خوب‌میشه بنظرتون؟؟

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

سیاست نداری،منم زودجوشه ولی برا من هیییییچی نمیگه،چون سوال پیچ نمیکنم بچیزایی که حساسه وسواس نمیشم احترامشو میگیرم رو روال زندگی میچرخونم،بجونم قسم میخوره

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمون ولی محل نده اصلا هم زنگ نزن پیگیرش نباش. خودش کم کم متوجه میشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من نظرم اینه خودشو یه شب بگو بره بیرون

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ریسکه .ممکنه بدتر بشه 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
رفتن به خونه ی بابا واسه وقتیه که دیگه واقعا نخوای برگردی

انقد تو این ۵سال اذیت شدم دم‌ نزدم حس پوچی‌میکنم دیگه نمیخوام جدا شم که ولی دلم خیلی پره دیگه حس میکنم اخره خطم زندگیم تموم شده برام. میخواستم فردا برم فک‌نکنه چسبیدم بهش هرچی میگه من دم نمیزنم نمیدونم چیکار کنم😭

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
سیاست نداری،منم زودجوشه ولی برا من هیییییچی نمیگه،چون سوال پیچ نمیکنم بچیزایی که حساسه وسواس نمیشم ا ...

نه من نباید قیافه بگیرم براش نباید ناراحت شم براش اقا بهش برمیخوره. از جونم مایه گذاشتم برا زندگیمون ولی ارزشی نداره براش سر اینکه زیاد اهل بگو بخند نیستم از لجم میگه از خانوادت بدم میاد تو رفت امد نمیکنی منم نمیخوام کنم

نه من نباید قیافه بگیرم براش نباید ناراحت شم براش اقا بهش برمیخوره. از جونم مایه گذاشتم برا زندگیمون ...

دوس ندارم اسم خانواده میاد وسط 🥺🥺🥺ادم میخواد شوهرشوجربده،منم بد عنق همش مواظبم دلمو نشکنه

هرچه دادم به اوحلالش باد
دوس ندارم اسم خانواده میاد وسط 🥺🥺🥺ادم میخواد شوهرشوجربده،منم بد عنق همش مواظبم دلمو نشکنه

دقیقا راضیم جرم بده ولی حرف اونارو نکشه وسط خدا لالش کنه چیا بهم‌نگفته😭😭بخدا فقط بخاطر خانوادم نمیخوام ناراحت شن تحمل میکنم ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا عصبی میشم ادم حسابش میکنم شوهر حسابش میکنم پیگیرش میشم هربار پشیمونم میکنه

دقیقا راضیم جرم بده ولی حرف اونارو نکشه وسط خدا لالش کنه چیا بهم‌نگفته😭😭بخدا فقط بخاطر خانوادم نمی ...

عزیزم کاملا‌درکت میکنم،ولی چیکار کنیم،پاپیچش نشوبخاطر ارامش خودتم شده پیگیرش نباش

هرچه دادم به اوحلالش باد