2777
2789
عنوان

حفظ سه بعدی قرآن

7444 بازدید | 33 پست

سلام دوستان جدیدا یه تبلیغ دوره حفظ سه بعدی قرآن دیدم از امین ادریسی . هزینه ثبت‌نام 1800 نمی‌خوام ریسک کنم.میخواستم بدونم کسی قبلاً این دوره رو ثبت‌نام کرده. کلاهبرداری نباشه یه وقت؟

حفظ سه بعدی چیه؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور بود دوره تون؟؟ اینکه میگن تصویری، چه فرقی با حفظ معمولی داره؟؟

تو یه برگه برا هر آیه معنی تفسیر نشانه یعنی چیزی که ربط به ایه داره جهت یاد آوری .

نوشته ن هر روز یه صفحه آموزش میزارن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
تو یه برگه برا هر آیه معنی تفسیر نشانه یعنی چیزی که ربط به ایه داره جهت یاد آوری . نوشته ن هر روز ی ...

اگر کسی خودش تفسیر و معنی رو بخونه میتونه همونطور یاد بگیره یا مال اونا خاص خودشون بود؟

اگر کسی خودش تفسیر و معنی رو بخونه میتونه همونطور یاد بگیره یا مال اونا خاص خودشون بود؟

یه روش خاص خود مرکز شون بود 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
بله سه بعدی . یه دوره  سه ماهه هست برا افزایش تمرکز و هدف گذاری و این حرفا و بعدش حفظ قرآن

سلام من خودم در حفظ سه بودی قران اقای ادریسی شرکت کردم البته از طریق کانالش در ایتا 

کم کم وروزانه یک پشتیبان اموزشی برات قرار می دهند حفظ کردن در این روش خسته کنند نیست  یه دوره قبل از حفظ است که مرحله به مرحله پیش می روی وبعد وارد حفظ میشه که هم رو زندگی وهم ارامش و هم هدف گذاری تاثیر دارد ان شالله همگی موفق باشید