2777
2789

وقتی از موضوعی کلافه میشم نفس تنگی میاد سراغم ، از مکانهایی با فضاهای کم مثل آسانسور و قطار نفسم میگیره ، ( قبلاً اینطور نبودم ) وقتی کلافه میشم نفس تنگی سراغم میاد ، وقتی توی انجام کاری گیر میکنم نفس تنگی آزار دهنده و خفه کننده ای سراغم میاد ، کی مثل من دچار این مشکل بوده و حل شده مشکلش؟! 

کی نفس تنگی با منشأ ذهنی رو تونسته درمان کنه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگیه بنظرم تو شرایطی که استرس میاد سراغت فقط به این فکر کن که بلااخره تموم میشه هیچ حالی موندگا ...

ببین من راهکار می‌خوام 

مثلا دیشب به کامنت یکی ریپلای زدم بعد کامنتش حذف شده بود ، دنبال کاربریش می‌گشتم پیدا نکردم ، حس خفگی اومد سراغم ...نمیدونی چقدر عذاب کشیدم تا آروم گرفتم ...

تا این حد مسخره ...واقعا به تجربیات شما نیاز دارم 

ببین من راهکار می‌خوام  مثلا دیشب به کامنت یکی ریپلای زدم بعد کامنتش حذف شده بود ، دنبال کاربر ...

منم مث توام دکتر ۲/۳بار داروی افسردگی تجویز کرد یدونه هم نخوردم سعی کردم خودم خودمو آروم کنم و خوب شدم

منم تازگی خیلی اینجوری میشم 😭😭 کاشکی یه راه حل بگین خوباشه دکتر و دارویی نباشه

یعنی تو درد منو میفهمی ؟! 

من توی قطار بودم بوی ترمزهای قطار توی کوپه پیچید ، فقط در حد چند دقیقه بود ، بعد تصور کردم ممکنه شبیه اون اتفاقی که توی اخبار شنیدم ممکنه برای ما هم اتفاق بیفته و همه مون خفه بشیم ، حالم خیلی بد شد داشتم خفه میشدم ، همسفرام ترسیده بودن چون رنگم زرد شده بود و نمی تونستم نفس بکشم ، نمی‌دونم چکار کنم ؟! خیلی دارم اذیت میشم واقعا به کمک نیاز دارم 

منم مث توام دکتر ۲/۳بار داروی افسردگی تجویز کرد یدونه هم نخوردم سعی کردم خودم خودمو آروم کنم و خوب ش ...

نههه ...نمی‌خوام داروی افسردگی بخورم ...می‌خوام بدونم چرا تنگی نفس میاد سراغم ؟ بعضی شبها با تپش قلب و خفگی از خواب می پرم و تا ساعتها توی حیاط میمونم تا حالم جا بیاد ...

من این علائم رو داشتم، چارش فقط ورزش، یوگا، رفتن به طبیعت و فضای سبز، مولتی ویتامین خصوصا ویتامین‌های گروه b و ویتامین D ماهی یه دونه، سعی کن زیاد با گوشی وقت نگذرونی هرچند خودم خیلی موفق نیستم در این زمینه 

ای خنده ی تو ناب ترین منظره ی من🙃

یعنی تو درد منو میفهمی ؟!  من توی قطار بودم بوی ترمزهای قطار توی کوپه پیچید ، فقط در حد چند دق ...

آره منم یبار سر کلاس درس بودم یه لحظه انقد احساس بدی بهم دست داد که رنگم سفید شد و نمیتونستم درک کنم کجام فقط میخواستم پاشم فرار کنم

نههه ...نمی‌خوام داروی افسردگی بخورم ...می‌خوام بدونم چرا تنگی نفس میاد سراغم ؟ بعضی شبها با تپش قلب ...

مامان منم همینجوری میشه قبلا میگفت هر شب اینطوری میشده و بابام هم بالا سرش گریه میکرده تا اینکه رفته دکتر و داروی افسردگی خورده خوب شده 

منم همینم  البته من مشکلات دیگه ای دارم که روانپزشک دارو داده میخورم بهتر شدم

نمی‌خوام دارو مصرف کنم 

می‌خوام خودم حلش کنم 

ببین مثلا اینجا یه نویسنده ای داستان می نوشت بعد تاپیکش ترکید ، از اونجایی که من به داستانش خیلی علاقه مند بودم و پیگیر بودم وقتی دیدم ادامه داستان رو دیگه نمیتونم بخونم و به اون نویسنده دسترسی ندارم، از شدت ناراحتی نفسم بند اومد و داشتم خفه میشدم ...! باورت میشه؟! در این حد...!

بگو چکار می‌کنی آروم میگیری ؟!

من کنکور دارم به شدت استرسی هم هستم یه موضوع دیگم شنیدم دیگه بدتر . دکتر قرص داده اما بخاطر اینکه خوابم نکیزه نمی‌خورم فقط و فقط دارم تحمل میکنم