2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

42 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ما سه واحد خونه داریم و کلی بدهکاری بابت ساخت ساختمون شوهرم میگه خودم کم کم کار میکنم بدهی ها رو میدم اما من میگم یه واحد رو بفروش هم بدهیات رو بده هم یه سر و سامونی به زندگی ما بده واقعا خسته شدم از بی پولی ؟ بنظرتون کار درست چیه؟ 

عاشق ۲ تا دخترام هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم حتما میفروختم هیچی مهمت از ارامش ادم‌نیس مگه چقدر عمر میکنیم 

دقیقا الان دارم با چشم گریون تایپ میکنم واقعا خسته ام جارو برقی لباسشویی خراب شده پول برای اینا ندارم فعلا 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
مرسی از اینکه وقتتون رو گذاشتید 

خواهش ایشاله موفق باشی منم تو شرایط تو بودم چندسال پیش یه خونه ی اپارتمانی ۸۰ متری داشتیم چقدر زیاده خواهی کردیم فروختیم مستاجری واینا تا تونستیم ویلایی ۱۵۰متری بگیریم درسته ارزش داشت قیمتش چندبرابر شده ولی واقعا به اون روزا فک میکنم دلم میگیره میگم کاش انقدر سختی کشیدیم تو دوسال بگیریم تو پنج سال میگیرفتیم مگه چی میشد 

خواهش ایشاله موفق باشی منم تو شرایط تو بودم چندسال پیش یه خونه ی اپارتمانی ۸۰ متری داشتیم چقدر زیاده ...

دقیقا الان دلمون نمیاد برای رفاه حالمون یه واحد رو بفروشیم ولی من امروز خیلی غرورم شکست اشکام از صبح همین طور داره میریزه خیلی خسته ام 

عاشق ۲ تا دخترام هستم