2777
2789

واسه امشب در بیارم خراب میشه ؟دیروز ناهار ماهیچه و یکم مرغ درست کرده بودم زیاد اومد فریزش کردم به نظرتون بد میشه طمعش حیفم اومد دور بریزم

من قورمه قیمه فریز کردم مزش تغییر نکرد مرغ نمی‌دونم عزیزم،احتمالا فرقی نداره خوب کردی اتفاقا،حیفه ب ...

بزارمش تو قابلمه یواش یواش یخش اب بشه اره والا حیفه به این گرونی هم مرغه هم ماهیچه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارمش تو قابلمه یواش یواش یخش اب بشه اره والا حیفه به این گرونی هم مرغه هم ماهیچه 

اگه واسه شام میخوای آره دیگه دیر میشه بذاری خودش یخش آب شه،شعله رو خییییلی کم کن بذار آروم یخ زدایی بشه

من همیشه چندساعت زودتر درمیارم 

نه عزیزم چیزی نمیشه منم گاهی فریز میکنم 

تو این گرونی حیفه مینداختی دور

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

نه فریز ایرادی نداره دیگه برای همین ساخته شده....

ولی فقط یه بار گرم کن غذا رو

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊