2777
2789
ریسکه خیلی.... ما چون برا خواهر شوهرمم بچش فوت شده بود خیلی استرس داشتیم....اگه میگفت من اصلا نمی‌ر ...

میگن اگه بخواهید بندناف دور بچه تاب نخوره موقع خواب وقتی بخواهین ازاین دست به اون دست بشین بایدبلندشی بشینی بعدبخوابی روی اون دسته،راسته اگه این کارروانجام بدیم دیگه این اتفاق نمی افته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن اگه بخواهید بندناف دور بچه تاب نخوره موقع خواب وقتی بخواهین ازاین دست به اون دست بشین بایدبلندش ...

نه میگن به اون ربط نداره خیلیا رعایت کردن گفتن باز اینطور شد، به فعالیت جنین ربط داره

...

سونو داپلر

میشه بگید چقدر هزینه سونو داپلر شما شد ؟ آزاد یا با بیمه رفته بودین؟ میشه بگین وزنش برا شما چند بوده مرسی اگه جوابم رو بدین

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇
میگن اگه بخواهید بندناف دور بچه تاب نخوره موقع خواب وقتی بخواهین ازاین دست به اون دست بشین بایدبلندش ...

نه کاملا درست نیست....

ولی خب وقتی بلند شی بشینی بعد بچرخید اونطرفی بشی کمتر تکون میخوره بند ناف...من اصلا این کارو نکردم....یعنی کلا دوران بارداری آروم و قرار نداشتم...چه بیداری چه خواب

من عمم حامله بود دو دور بند ناف پیچ خورد . کلی هورمون بهش زدن تا بچه زودتر رشد کنه که اگر یه وقت شرایط بحرانی شد زود به دنیا بیارنش . آخرش خود بچه یه جورایی بازش کرد ولی در کل سزارین کرد عمم خیلی خطرناکه طبیعی 

بله من فروردین زایمان کردم. تو سونوی آخر دکتر گفت بندناف دو دور هستش دور گردن جنین که اشکال نداره. موقع بدنیا اومدن  اولا که تنگی استخوان لگن داشتم و به سختی بچه بدنیااومد و وقتی بدنیا اومده هنوز بندناف گردنش بود ولی بچم سیاه و کبود شده بود گریه نمیکرد.اکسیژنش اومده بود پایین.

ولی نمیدوم چرا تو سونو نگفت زایمان سزارین باشم و منم طبیعی خیلی اذیت شدم

😍الهی شکرت😍