2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی 

ببین طبق تجربه ای که دارم بهت میگم تمامی اطرافیان من و کسایی که بهشون مشاوره میدادم و نتیجه میگرفتن خودشون میخوندن و خیلی محدود در حد یکی دو تا کلاس اونم دروسی که مشکل داشتن شرکت کردن و مابقی وقتشونو صرف تست زدن کردن

اما اکثر افرادی که دورشون و با کلاس شلوغ کردن و تایم کمتری به تست اختصاص دادن موفق نشدن

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
منم واقعا نمد باید چیکار کنم از یه لحاظم گرونه مشاور و کلاس میترسم بدباشه پولم بره 😐

اگر مشاور بخوای من هستممم البته هنوز نتایج نیومده

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
سلام عزیزم خوبی  ببین طبق تجربه ای که دارم بهت میگم تمامی اطرافیان من و کسایی که بهشون مشاوره ...

ممنونم از راهنماییتون🙏 من توی درس خاصی ضعف ندارم فقط نمیدونم که کلاس زیست شرکت کنم یا نه

ممنونم از راهنماییتون🙏 من توی درس خاصی ضعف ندارم فقط نمیدونم که کلاس زیست شرکت کنم یا نه

چون دهم هستی اول خودت بخون و با تستا کلنجار برو بعد از یه مدت سعی کن آزمون بدی اگر دیدی مشکل از اموزشته یا کلاس تست نیاز داری برو 

البته کلاسینو و تاملند با وجود اینکه مفهومی تدریس میکنن و تست هم کار میکنن اما کافی نیستن یعنی خودت بعد از دیدن کلاسا نباید فکر کنی دیگه یادگرفتی بلکه باید تست بزنی

کلاس نهایت۳۰درصد ماجراس

شما خودتون مشاور داشتید و ازمون ثبت نام کرده بودید ؟

بله من اندازه ی موهای سرم مشاور داشتم 

آزمون هم قلم چی شرکت می‌کردم و یه دونه کلاس سال آخر بیشتر برنداشتم البته سالهای گذشته داشتم 

و اینم بگم البته هنوز نتایج نیومده 

مرسی واقعا سردرگم بودم 

و ازت خواهش میکنم تعادل رو رعایت کنی نه افراط نه تفریط هم تفریح کن هم درس بخون اما سعی کن نوسانی نباشی