2777
2789

عزیزم تاپیکاتو خوندم همش درباره شقاق بود فردا عمل داری

دعا میکنم که انشاالله عملت خوب پیش بره و درد نداشته باشی و بعدشم روز به روز بهتر بشی❤️

منم شقاق دارم که از زایمانم همرامه.. دو ساله و میدونم مزمن شده

ولی هنوز هیچ تصمیمی برا عمل ندارم فعلا باهاش می سازم....🥲 تا ببینم چی پیش میاد

عزیزم تاپیکاتو خوندم همش درباره شقاق بود فردا عمل داری دعا میکنم که انشاالله عملت خوب پیش بره و درد ...

مرسی از محبتت عزیزم❤ انشالله شما هم به زودی از درد رها شی😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اره الان بیمارستانم دردم خفیفه فعلا نمیدونم به خاطر اثر بی حسی هست یا نه

آن شاء الله خیلی زود خوب بشین.

منم سه شنبه میخوام برم پیش دکتر تولیت

میشه بعدش اثر بی حسی رفت بگین دردتون چطور هست.

ممنون میشم

آن شاء الله خیلی زود خوب بشین. منم سه شنبه میخوام برم پیش دکتر تولیت میشه بعدش اثر بی حسی رفت بگین ...

باشه عزیزم میگم، الان دردم شروع شده، دردش شبیه دردیه که بعد دفع داشتم

یه حس فشار و انقباضی تو مقعدم دارم 

آن شاء الله خیلی زود خوب بشین. منم سه شنبه میخوام برم پیش دکتر تولیت میشه بعدش اثر بی حسی رفت بگین ...

به سلامتی، دکتر تولیت خیلی معروفن و خیلی باسواد و مطمئن

ازش پرسیدم چقدر احتمال داره خوب شم گفت ۹۵ درصد

به سلامتی، دکتر تولیت خیلی معروفن و خیلی باسواد و مطمئن ازش پرسیدم چقدر احتمال داره خوب شم گفت ۹۵ د ...

من متاسفانه پارسال یه بار رفتم پیش یه دکتری عمل کردم الان بعد از یه سال خوب نشدم و تنگی مقعد هم گرفتم.

من متاسفانه پارسال یه بار رفتم پیش یه دکتری عمل کردم الان بعد از یه سال خوب نشدم و تنگی مقعد هم گرفت ...

دکترتون کی بود؟ مطمئنی عمل کرد برات؟ شاید بوتاکس زده 

من قبلا پیش یه دکتر رفتم تو مطبش به مقعدم ۳ تا آمپول زد فکر کردم عمل کرده ولی بعد فهمیدم بوتاکس تزریق کرده بود

دکترتون کی بود؟ مطمئنی عمل کرد برات؟ شاید بوتاکس زده  من قبلا پیش یه دکتر رفتم تو مطبش به مقعد ...

نه یه عمل سنگین انجام داده برام

تو بیمارستان بستری بودم

الانم همش وحشت دارم عمل دومم هم خراب بشه

من جای عمل اولم فیستول شده متاسفانه