hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 عنوان قرص لتروزول و سوزش کمکککک😪 168 بازدید | 5 پست من ماه اوله دارم قرص لتروزول میخورم اما موقع نردیکی سوزش دارم...ماه قبل هم معاینه رفتم و قرص و پماد واژینال مصرف کردم و دیگه سوزش نداشتم اما بعد خوردن قرصا سوزش شدید دارم واژنمم خشکه بنظرتون عوارض قرصه ؟یا عفونت؟ خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱 1402/04/10 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 از چندم پری روزی چن تا خوردی ؟ از سوم پری روزی ۳ تا خوردم..اخه تازه واسه عفونت دارو مصرف کردم..کلا از بعد قرص واژنم خشک شده خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱
اعیان عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 895 از سوم پری روزی ۳ تا خوردم..اخه تازه واسه عفونت دارو مصرف کردم..کلا از بعد قرص واژنم خشک شده چهزیااااد چرا روزی سه تا مشکلت چیه؟
hasstiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 327 چهزیااااد چرا روزی سه تا مشکلت چیه؟ من یکی از لوله هام چسبندگی داره فقط یه لوله ام بازه...دیگه مشکلی ندارم خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱