2821
2789
عنوان

خانمای بدنساز کمک

228 بازدید | 15 پست

سلام 

من ۹۰ کیلو هستم و میخوام ۲۰ کیلو کم کنم

۱۰ روز هست هفته ای ۶ روز باشگاه میرم

۳ روز فیتنس

۳ روز بدنسازی

تا الان فقط ۱ کیلو کم کردم..قصدم فقطططط کاهش وزن هست ولی مربیم گفت بدنسازی هم کار کنی زودتر ب نتیجه میرسی..من قبلا فقط فیتنس میرفتم اونم فقط هفته ای ۳ روز و واقعا هفته ای ۱ کیلو کم میکردم

ولی الان ۱۰ روزه با اینکه ورزشم بیشتر شده و رژیم هم دارم فقط ۱ کیلو کم کردم

اونایی که تجربه بدنسازی دارن بگن این ک میگن عضله میترکه و کاهش وزن رو کند میکنه درسته؟؟؟اصلا بدنسازی ب درد کاهش وزش میخوره یا من فقط خودم علاف کردم😭😭😭😭😭

خیلی روحیم خرابه هر روز روی ترازوم میگم چ غلطی کردم رفتم بدنسازی ..بیایید بگید چکار کنم

عزیزم یک کیلو ده روز خوبه سخت نگیر به خودت آروم آروم کم کن. کالری مورد نیازتم بخور بیشتر بخوری دیرتر لاغر میشی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اولا نباید خودتو هر روز وزن کنی

هر ی ماه ی بار 

دوما بدنسازی ک میری برای عضله سازیع 

اینطوری وقتی لاغر شی پوست اضافه نمیاری

درسته طول میکشه ولی می ارزه 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

چون ماهیچه ساخته میشه ماهیچه هم وزن داره .

با ورزش ماهیچه ها رشد میکنن درسته رو ترازو عددی پایین نیومده ولی شما حتما کاهش چربی داشتی که باید سانت میزدی دور شکمت و دور بازو اینا .به احتمال زیاد کاهش سایز داشتی

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

تا اونجایی که من یادمه مربی من خانومایی که اضافه وزن داشتن رو باهاشون هوازی کار می‌کرد چند ماه بعد برای اینکه پوستشون شل نشه و عضلاتشون شل نشه میفرستاد بدنسازی

من خودمم بدنسازی میرم صبر کن الان اولشه یه دفعه باهم کلی کم میکنی بعدشم وزن کردن قواعد داره تو باید همون روزی که وزن کردی خودت دقیقا همون روز توی هفته های دیگه خودتو وزن کنی وقبل ازاینکه روی وزنه بری نباید آب بخوری واول باشگاه که میری خودتو وزن کنی آخر ورزش اصن خودتو وزن نکن چون نوسان داره ووزن دقیق خودتو نمیزنه 

استرس نداشته باش وتا یک ساعت بعد باشگاه چیزی نخور اصلا دیر ب دیر هم خودتو وزن کن

اعصابم پر کشیده 😸البته همه ارزش خوبی رو ندارن حل؟
خب همین عضله سازی کند نمیکنه روند کاهش وزن رو؟؟

چرا کند میکنه ولی برنمیگرده 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
اصطلاح عضله میترکه رو تابحال نشنیدم و اینم میدونم وقتی اینقدر سنگین کار کنین ( 6 روز در هفته ) بعد ...

۲_۳مربی تو باشگاه داریم همشون میگن اگر میتونی بیا و مشکلی نداره..خودم برا سرگرمی و جو باشگاه میرم و خب ورزش هم میکنم ب امید زودتر لاغر شدن ولی انگار بدتر کند شده 

۲_۳مربی تو باشگاه داریم همشون میگن اگر میتونی بیا و مشکلی نداره..خودم برا سرگرمی و جو باشگاه میرم و ...

خب مربی از پولش که نمیگذره

شما اگه انگیزه ت از بین بره نمیگه من مقصر بودم فشار روت آوردم

میگه خودت بی انگیزه ای

در نهایت اگه شما حس میکنی این فشار برات زیاد نیست برو 

من خودمم بدنسازی میرم صبر کن الان اولشه یه دفعه باهم کلی کم میکنی بعدشم وزن کردن قواعد داره تو باید ...

بعد از ورزش برام تخم‌ مرغ و سیب زمینی پخته تو رژیم گذاشتن مجبورم بخورم بلافاصله..میترسم همینا منو عقب بندازه از طرفی نخورم میگن عضله ها تحلیل میره

چرا کند میکنه ولی برنمیگرده 

اتفاوت مربیم همینو گفت ک دیگه راحت اضافه وزنت دیگه برنمیگرده...فقط من عجولمممم دلم میخواد هفته ای حداقل ۱ کیلو کم کنم الانم ک باشگاه میرم تا ۱/۵.میدونم پرتوقعم😬

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز