2777
2789

امروز رفتم شلوار بگیرم . من خیلی هم چاق نیستم حالا .

خلاصه هر شلواری میپوشیدم از ران پا بالا نمیومد یعنی قشنگ حسه پوچی گرفتم از صبح . نمیگم چاق نیستم ولی  از من چاقتر هم هست اخه 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زمانی خیلی چاق شده بودم ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم اینطوری شده بود دقیقا یه روز توی مغازه ولی بعدش لاغر شدم میدونم خیلی حس بدیه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مهم نیست از شما چاقتر هست یا نیست مهم اینه که اضافه وزنتو از بین ببری تا این حس های بد بره و سلامتی و تناسب بیاد 

غذاها و خوراکی ها و میوه هایی  که یواشکی میخوری همون لباسایی هستن که نمیتونی بپوشی 

همون عامل بالانیومدن هیچ کدوم از سایزهای شلوار 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

شلوار نه

ولی برا عید رفتم مانتو و شومیز بگیرم همه گشاااااد بودن برام،فکر کنم سایزم شده ۳۶😬😢کلا ذوقم کور شد برا خرید خیلی بده انقدم لاغری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مهم نیست از شما چاقتر هست یا نیست مهم اینه که اضافه وزنتو از بین ببری تا این حس های بد بره و سلامتی ...

🙏

شلوار نه ولی برا عید رفتم مانتو و شومیز بگیرم همه گشاااااد بودن برام،فکر کنم سایزم شده ۳۶😬😢کلا ذو ...

قدر بدون