2777
2789
عنوان

یه سوپ درس کردم واقن خوشمزه شد

141 بازدید | 9 پست

من هیچی نمیتونم بخورم امروز سه سوپ درس کدم نزدیک بود انگشتامم باهاش بخورم طرز تهیه

اول پیاز رو با روخن تفت میدیم تا سبک بشه رنگش طلایی بشه  بعد زردچوبه نصف قاشق چایخوری  و نمک  یک قاشق چایخوری یا کمتر رو اضافه میکنیم  بوش ک دراومد یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم میذاریم ازخامی دربیاد 

بعد یه تیکه سینه مرغ یا جای دیگ مرغ رو اضافه میکنیم ویکم تو رب و پیاز تفتش میدیم 

حالا قابلمه رو چهار لیوان اب میریزیم میذاریم تا ب جوش بیاد و کمش میکنیم تا مرغ بپزه 

وقتی یک ساعت ونیم مرغ پخت یاکمتر  اونوقت یکم سبزی سرخ شده قورمه سبزی بهش اضافه میکنیم(خیلی کم زیاد نه ک همش سبز بشه در حد یه انگشت  اشاره)

خب پنج دقیقه میذاریم بپزه 

و اخر سر رشته سوپی بهش اضافه میکنیم میذاریم ده دقیقه بمونه و بعد نوش جان میکنیم 

واقن عاااالی شد 😍

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

جای دیگ مرغ 😂😂😂😂 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای دیگ مرغ 😂😂😂😂 

رون بال یا هرجای دیگش

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
خب ماهم این شکلی درست میکنیم دیگ🗿

من سبزی قورمه رو تازه کشف کردم

با چی لعابدار شد پس؟ 

لعاب دار شد و خوشمزه نگم براتون 

جای دیگ مرغ😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣👍👍

😁