2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بیهوش شدن.

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات کبیره خوندم  براشون انشالله بزودی خوب بشن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بلاخره یکی پیدا شد با خونواده شوهر لج نباشه

من کی باشم با هر بنده ای از خدا بخوام لج باشم.

خدا به همه سلامتی بده.پدرمادرها رو حفظ کنه.

پدر مادرها دلخوشی های این دنیا هستن😭

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
برام عجیبه یه نفر خانواده شوهرشو دوست داشته باشه  آخه چرا من کاراشونویادم نمیره تا دوستشون داش ...

عزیزم اخه اعتقاد من اینه که همیشه میگم من هیچی نیستم در برابر خداوند و مخلوقاتش.

برای همین نه چیزی بهم برمیخوره نه از کسی ناراحت میشم نه کینه میگیرم.

خدا همه بنده هاشو دوست داره.

همه ماها خطاکاریم هممون اخلاقای بد داریم فقط بدیهامون متفاوتن.

میدونم که مرگ حقه.میدونه هممون میچشیمش.

اما حس میکنم زوده که همچین غمی رو تجربه کنم😔

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
برام عجیبه یه نفر خانواده شوهرشو دوست داشته باشه  آخه چرا من کاراشونویادم نمیره تا دوستشون داش ...

همه مثل هم  نیستن🥺♥️

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
عزیزم اخه اعتقاد من اینه که همیشه میگم من هیچی نیستم در برابر خداوند و مخلوقاتش. برای همین نه چیزی ...

من حامله بودم بچه بودم 

هجده سالم بود.

مهمونی دعوتمون کرده بودن من زودتر رسیدم نشسته بودم از راه رسید سلام کردم جلو همه بلند بلند برداشت گفت چرا پانمیسی من اومدم بلندشو دیگه خدا لعنتش کنه هرچند به ظاهر باهاشون خوبم ولی اگه بمیره یه ذره ناراحت نمیشم انقد بیشعورن مادرشوهرم به بقیه گفته بود آخه هیچوقت بلندنمیشه اینطوری کرده ادبش کنه یاد بگیره فکر کن منیکه موسوم تو شکمم بود انقد حیوون بودن بخاطر نوشون مراعات نکردن 

الان مثل چی ازم میترسن چون مثل خودشون شدم ولی چه فایده 

!یه اهلاقیم داره ازکسیمه بدم بیاد دیگه هیچوقت نمیتونم دوسش داشته باشم

همه مثل هم  نیستن🥺♥️

اگه منظورت منم اگه بدونی چکارایی بامن کردن هیچ وقت به خودت اجازه نمی‌دادی همرو یه جور قضاوت کنی چون قضاوت بار سنگینی داره.

اما اگه منظورت پدرشوهراست بله هرکسی یه جوره انسان های خوب قابل احترام و دوست داشتن هستن انشاالله زمین پر از آدمایی مثل اونا باشه...

اما متاسفانه بهم ثابت شده آدم های خوب زود میرم بدا عمر طولانی دارن چتا دلت بخواد اطرافیانشونو میچزونن

اگه منظورت منم اگه بدونی چکارایی بامن کردن هیچ وقت به خودت اجازه نمی‌دادی همرو یه جور قضاوت کنی چون ...

نه منظورم خانواده همسرتون هست

چقدر ناراحتی    

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
من حامله بودم بچه بودم  هجده سالم بود. مهمونی دعوتمون کرده بودن من زودتر رسیدم نشسته بودم از ...

عزیزم سنت کم بوده برای همین زود رنجیدی.باور کن این اتفاق آنچنان که فکر میکنی بزرگ نیست.شیطان برات بزرگ جلوه میده.

میگفتی بله حق باشماس ببخشید.

بیخیال بابا.

کینه قلب رو سیاه میکنه.

ببین تو فامیل ما.کلا فقط برای بزرگتر از خودشون پامیشن.اما من برای همه پامیشم.

من جایی وارد میشم هیشکی بلند نمیشه بعد همسرم میگن شما برای بچه هاشونم بلند میشی اما اینا بشما احترام نمیزارن.

من میگم زودرنجی گناهه زشته.

ما باید اخلاق رسول خدا برامون الگو باشه.

باید خودمونو پایین بگیریم.

اگه منظورت منم اگه بدونی چکارایی بامن کردن هیچ وقت به خودت اجازه نمی‌دادی همرو یه جور قضاوت کنی چون ...

فکر نمیکنید شما زود قضاوت کردین؟

درصورتی اصلا نمیدونستین  منظورم کیه!

عیب نداره ناراحتی حق داری 💔🥺

درست میگی خانواده شوهر بد زیاد دیدم که واقعا سخته.

اما بیخیالشون باش.

اهمیت بهشون نده.

بگو مگه اینا کین که بخوام کینه بگیرم.

بخاطر بدی دیگران قلب خودتو سیاه نکن.هیشکی ارزششو نداره.

یه دوستی دارم خانواده شوهرش عین شیطانن.

اما ایشون اصلا اهمیت نمیده سپرد بخدا.خدا هم قشنگ هواشو داره.

بسپر بخدا.

خدا خودش برای بنده هاش کافیه.

پدرشوهرمن خیلی مرد شریفیه.😭😭

فکر نمیکنید شما زود قضاوت کردین؟ درصورتی اصلا نمیدونستین  منظورم کیه! عیب نداره ناراحتی حق ...

نه گلم اگه دقت کنید  اولش کلمه (اگر) آوردم 

چون حرفتون مبهم بود 

من باتوجه به کامنت خودتون جواب دادم 

ناراحت نشید عزیز