2777
2789
عنوان

شوهرپرروی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 43 پست

من جای شوهرت بودم میرفتم بچه هامم میبردم که منتی سرم نباشه . اگر شوهرت اومده خونه ی پدرت خالی نمونده. 

اگر برادرت بهش زنگ نزده باشه و تسلیت نگفته باشه حق داره از برادرت ناراحت باشه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتن ولی باید بهش زنگ میزدن وتسلیت میکفتن دوره بعدم شما رفتین اونحا مواظب باشین منتی نداره میگی ملک ...

زنگ زدن تسلیت گفتن ولی میگه حتماباید میومدن درحالیکه واقعا فاصله خیلی زیادب وده وتوقعش بیجاست به نظرم هرکی مشکلات وگرفتاریای خودشو  داره

تلفنی تسلیت گفتن برا اومدن پیشمون هم اومدن بیان شوهرم اخم وتخم کرد وگفت لازم نکرده دیگه حتی درخونمون ...

راستش باید سطح رابطه ی قبل و حقی که گردن هم دارین رو بسنجی اگه شوهرت حق داره پیش خواهر برادرت زبونت دراز باشه بگو بهتون برنخوره ازتون دلخوره اگه هم شوهرت مقصره و زیاده خواهه روابط رو خودت فعلا کات کن کم کم سرد میشه از سرش میفته

زنگ زدن تسلیت گفتن ولی میگه حتماباید میومدن درحالیکه واقعا فاصله خیلی زیادب وده وتوقعش بیجاست به نظر ...

خدای نگرده این اتفاق برا خودت میفتاد خانواده همسرت هیچکدام نیامده باشن چه بدخوردی میکردی 

زنگ زدن تسلیت گفتن ولی میگه حتماباید میومدن درحالیکه واقعا فاصله خیلی زیادب وده وتوقعش بیجاست به نظر ...

من همه مراسمات مادرشوهرخواهرم رفتم خیلیییی هم شهرشون دور بود ب نظرم درسته همه کاردارن ولی مادراونم یبار فوت میشه ن هرروز  هم تشییع هم چهلم هم براش لباس خریدم مشکیشو دراره برا زن داداششمم همین طور توقع بی جایی نیست فک کنم 

راستش باید سطح رابطه ی قبل و حقی که گردن هم دارین رو بسنجی اگه شوهرت حق داره پیش خواهر برادرت زبونت ...

خواهربراردرام هیچیوقت ازمحبت واحترام کم نذاشتن براش حالا همین ختم نیومدن باعث اینهمه بی ادبی نباید باشه