2777
2789
عنوان

شوهرپرروی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 43 پست

همسرتون پرتوقع هستن و رفتار بچه گانه ای دارن دیگه دوره ای که کیلومترها بکوبی بری مراسم عزاداری گذشته من اگر خانواده همسرم برای مراسم عزاداری ما نیان اصلا ناراحت نمیشم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شوهرت بودم میرفتم بچه هامم میبردم که منتی سرم نباشه . اگر شوهرت اومده خونه ی پدرت خالی نمونده ...

زنگ زدن تسلیت گفتن ولی به نظرم توقع بیجاییه که ۲۰۰۰وخردی کیلومتر آدم بکوبه بره یه مسافرت از قبل برنامه ریزی نشده.بالاخره هرکی کاروگرفتاری داره

خواهربراردرام هیچیوقت ازمحبت واحترام کم نذاشتن براش حالا همین ختم نیومدن باعث اینهمه بی ادبی نباید ب ...

هر چی بیشتر محبت کنی بدتره .

حق باشماست ولی با روی خوش و سر فرصت بهش گله کن . 

اوناییکه میگن حق با همسرتون هست انگار توی این زمونه نیستن .والا مردم همه گرفتارند نیومدن ختم ولی تسلیت تلفنی گفتن . حالا آدم ناراحتم باشه یه بار تلافی کرد دیگه تمومش میکنه .نه اینکه تا آخر عمر هی خانواده شما رو خورد کنه که چی ختم نیومدن.  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
اره توقع بی جایی نیست 

بعدمسافت رو درنظر بگیر من زایمان کردم ۶ماه بچموکسی ندید ازقوم شوهر.خودم بعد ۶ماه بلندشدم بچه روبردم دستبوس مادرشوهر وتوقع نکردم که اون بیاد دیدن بچه گفتم پیرزنه اذیت میشه حالا اون چراتوقع کنه ازپدرمادرمن

من خودم مادرشوهرم‌فوت کرد نرفتم چون از قبل هم نمیرفتم پیشش تو یه شهریم مامان و بقیه رو هم نذاشتم برن فقط بابام رفت بقیه هم اومدن خونمون برای عرض تسلیت همسرمم کلی ازشون تشکر کرد این اداها چیه وقتی کسی رو آدم هیچ وقت نمیدیده چرا باید بعد مرگش بره مگه جز همسرتون شخص دیگه ای هم تو خانوادش هست که باهاش در ارتباط باشن همینکه بیان به خودش تسلیت بگن باید ممنون هم باشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه لطفی اون وبچه هاشم دارن استفاده شو میبرن مگر کوه میکنه اینجا؟

چقد دیدتون ب همسرتون بده!!! مگه نوکر شماس؟ دمش گرم با این اخلاقتون شمارو گرفته و به مرحله بچه هم رسیده. و تحمل هم میکنه.

جای تشکر از همسرت که مونده خونه پدریتون مراقبت اینجور میگید؟؟

کار خواهر برادرتون هم زشت و دور از ادب بوده ک نرفتن. یعنی کل خانواده تون نرفتید!؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بعدمسافت رو درنظر بگیر من زایمان کردم ۶ماه بچموکسی ندید ازقوم شوهر.خودم بعد ۶ماه بلندشدم بچه روبردم ...

خب دیگ اگ روابطتون اینه عجیب نیست ما کلا همه مراسمات هم شرکت میکنیم ولی اگ اونام زایمان شما نیومدن ک جای گله نداره حالا مادرشوهرت پیر بوده خواهربرادراش باید میامدن

خب دیگ اگ روابطتون اینه عجیب نیست ما کلا همه مراسمات هم شرکت میکنیم ولی اگ اونام زایمان شما نیومدن ک ...

خواهربرادراش حتی زنگ هم نزدن تبریک بگن تولد بچه رو.ولی شوهرم میگه نه مرگ فرق داره برای مرگ باید از اون سر دنیاهم شده پاشن بیان🙄

من خودم مادرشوهرم‌فوت کرد نرفتم چون از قبل هم نمیرفتم پیشش تو یه شهریم مامان و بقیه رو هم نذاشتم برن ...

کمتر کسی قبول می‌کنه که مادرش فوت کنه و کسی  از خانواده همسرش   نیان حتما کدورتتون خیلی شدید بوده 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم