2777
2789
عنوان

شوهرپرروی من

1505 بازدید | 43 پست

بابامامانم رفتن مکه خونشونو به ماسپردن که هم مواظبش باشیم هم ویلا ودلبازه بچه هامون این یکماه خوش باشن

حالا هراز گاهی خواهربرادرام میان سری میزنن خونه پدرشونه بعدشوهر من براشون بادولوس میکنه ( دلیلش اینه که خواهربرادرام ختم مادرش که دوهزارکیلومترازشهرمون فاصله داره نیومدن) خیلی خجالت میکشم از رفتارش.واقعا کم عقله دیروز برادرم اومده بود روشو کرداونورکه یعنی ندیده😮گفتم آره قیافه بگیر تو ملک پدرتی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره واقعا خواهر برادرت کار زشتی کردن 

شوهرتم از سر گشنگی و بیجایی تو‌ ویلای پدرت ساکن نیست ک همچین میگی بهش 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

برین خونتون هفته ای۱بار برو سر بزن ب خونه مامانت‌.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خب الان که پدر مادرت نیستن خواهر برادر میان پیش شما ؟بعد ختم نرفتن وقتی شوهرت برگشت تو شهر خودتون او ...

تلفنی تسلیت گفتن برا اومدن پیشمون هم اومدن بیان شوهرم اخم وتخم کرد وگفت لازم نکرده دیگه حتی درخونمون اومدن دررو بازنکرد

چه جالب که کار همسرتون اصلا براتون اهمیت نداره هر چیم خونتون بزرگ باشه همسرتون لطف کردند اومده اونجا

چه لطفی اون وبچه هاشم دارن استفاده شو میبرن مگر کوه میکنه اینجا؟