2777
2789
عنوان

نیکا فلاحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 43 پست
ازدواج کرده؟ عکس عروسیش تو اینترنت دیدم

دوروغن سیزده بود

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا استعدادش چیه؟

قر دادن😂😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
شوخیه ۱۳بدر بود 😐

نه بابا شوهر کرد با امیر  پست کرده بود ولاگ عروسیش هم بود

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
نه ازدواج نکرده 

والا ولاگش بود

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
والا ولاگش بود

الکی بود

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
ن گلم بعدش تو چنل یوتیوبش گف همش شوخی بود ک کلیم وقت گزاشتیم   استوریم گف احتمالا ندیدی

آها نه آخه بعدش دیگه ندیدم 😘

ن گلم بعدش تو چنل یوتیوبش گف همش شوخی بود ک کلیم وقت گزاشتیم   استوریم گف احتمالا ندیدی

یعنی انقدر بیکارن که ی عروسی گرفتن که بگن دروغ بود .پول خلشون کرده😂😂😂

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.