2777
2789
عنوان

کدو سبز زیاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 34 پست
منم کلم برگ سبز دارم نمیدونم چیکارش کنم،اگه قرمز بود میشد باهاش ترشی درست کرد اما الان نمیدونم

کلم پلو 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلم برگ سبز دارم نمیدونم چیکارش کنم،اگه قرمز بود میشد باهاش ترشی درست کرد اما الان نمیدونم

کلم برگ سبز رو میشه باهاش کلم پروبیوتیک درست کرد بسیار مفید برای بدن طعمشم من دوست دارم شور و کمی ترش تو نت سرچ کن دستورش هست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

میتونی شور بذاری با یکم هویج و فلفل و سیر  یا اینکه دلمه کلم برگ هم خوب میشه

کلم پلو 

کلم من بلا فریز کردم برای کلم پلو خوب بود

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
اگر برش بزنم بزارم فریزر بعد که از فریزر در آوردم سرخ کنم بد میشه

من خام گذاشتم فریزر میریختم تو سوپ دخترم وقتی غذای کمکی میخورد بعدش سرخ نکردم ببینم میشه یانه ولی حالت شل میشه وقتی یخش باز شد

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
آره مگه همون کادوهایی که شبیه بادمجونه نیس؟

آره همون ها. می گم برش بزنم بره فریزر هر وقت خواستم سرخ کنم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

من پوست میگیرم ..رنده مزکنم ...با پیاز سرخ میکنم ابلیمو روش میندازم خزلی خوشمزس.....

کدووماست بخور براچربی سوزی بدن خوبه ....

وگاهی هم سیب زمینی نداشته باشم کدورو حلقه حلقه میکنم ب جای سیب زمینی میندازم توقیمه خوسمزه میشه والا

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
مرسی عزیزم،سخته؟

نه اصلا فقط باید خورد کنی و نمک بزنی و فشرده بریزی تو ظرف بذاری بمونه جای تاریک تا طعمش ترش بشه میشه کمی هم سرکه ریخت ولی باکتری های مفیدشو‌کم میکنه چندنوع دستور داره