الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم کلم برگ سبز دارم نمیدونم چیکارش کنم،اگه قرمز بود میشد باهاش ترشی درست کرد اما الان نمیدونم
کلم برگ سبز رو میشه باهاش کلم پروبیوتیک درست کرد بسیار مفید برای بدن طعمشم من دوست دارم شور و کمی ترش تو نت سرچ کن دستورش هست
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اگر برش بزنم بزارم فریزر بعد که از فریزر در آوردم سرخ کنم بد میشه
من خام گذاشتم فریزر میریختم تو سوپ دخترم وقتی غذای کمکی میخورد بعدش سرخ نکردم ببینم میشه یانه ولی حالت شل میشه وقتی یخش باز شد
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من پوست میگیرم ..رنده مزکنم ...با پیاز سرخ میکنم ابلیمو روش میندازم خزلی خوشمزس.....
کدووماست بخور براچربی سوزی بدن خوبه ....
وگاهی هم سیب زمینی نداشته باشم کدورو حلقه حلقه میکنم ب جای سیب زمینی میندازم توقیمه خوسمزه میشه والا
اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد تعلیقیت نوش جان ....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
نه اصلا فقط باید خورد کنی و نمک بزنی و فشرده بریزی تو ظرف بذاری بمونه جای تاریک تا طعمش ترش بشه میشه کمی هم سرکه ریخت ولی باکتری های مفیدشوکم میکنه چندنوع دستور داره