سلام ، من ٧ ماه گذشته جراحي لاپراسكوپي اندرومتريوز لگن تخمدان و روده داشتم و به جرات ميتونم بگم جراحي روده واقعا سخته . از يك ماه بعد از عمل دچار خونريزي از معقد شدم در صورتيكه اصلا چنين چيزي رو قبل از عمل نداشتم . دكترم انما آساكول برام تجويز كرد كه خيلي سخت پيدا كردم . كمي بهتر شدم ولي متاسفانه تا الان هنوز گاهي خونريزي از معقد رو دارم مخصوصا اگه يبوست بشم . واقعا خسته و ناتوان شدم . دكترم هم اصلا دليلشو نميفهمه . دوستاني كه تجربه جراحي روده بخصوص بدليل اندومتريوز داريد ممنون ميشم تجربياتتونو بگيد
اره بايد همين كارو بكنم ببينم اين دكتر خودم گندي زده يا نه
سلام
همسر منم اندومتریوز داشت چسبندگی رحم که به روده زده بود ومن بردمش بیمارستان فرمانیه پیش خانم دکتر الهام اکبری خیلی خوب عملش کرد ولی خب مناسفانه این نوع بیماری درمان ریشه کنی نداره فقط با دارو باید جلوگیری کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خواهر منم اندموتریوزم نمیدونی چه اعصابم خرده شما مگه چقدر درگیر کرده بود رودتو؟ کی ...
من تعداد كيست اندومتريوزم زياد بود و فقط درگيري روده و تخمدان با سونو قبل از عمل مشخص شد و حين عمل لاپراسكوپي دكترم متوجه شده بود كه كل لگنم هم پر از اندو بوده . والا چند سانت از روده رو نميدونم ولي كلا خيلي عمل سختي بود و تا مدتي بعد از عمل هم ادامه داشت . هزاران بار خداروشكر ميكنم
بله درسته من الان رفتم سمت اصلاح سبک زندگی یه سری رژیم ها گرفتم واسش شما زمانی که متوجه شدی پیگیر ...
پيگيري كردم ولي با سونوي معمولي واژينال فقط وضعيت رحم و تخمدانها مشخص ميشه . من فقط يكي از تخمدانهام كيست اندو دوسانتي داشت و بقيه جاها مثل روده مشخص نشد . حتي كلونوسكوپي هم رفتم ولي دكترم گفت سندروم روده تحريك پذير داري و نفهميد . درضمن وضعيت دقيق كف لگن و ميزان درگيريها بيشتر با لاپراسكوپي مشخص ميشه