2777
2789
عنوان

جراحي روده بدليل اندومتريوز

| مشاهده متن کامل بحث + 7648 بازدید | 81 پست
اره بايد همين كارو بكنم ببينم اين دكتر خودم گندي زده يا نه

سلام 

همسر منم اندومتریوز داشت چسبندگی رحم که به روده زده بود ومن بردمش بیمارستان فرمانیه پیش خانم دکتر الهام اکبری خیلی خوب عملش کرد ولی خب مناسفانه این نوع بیماری درمان ریشه کنی نداره فقط با دارو باید جلوگیری کرد

عزیزم من چسبندگی روده و تخمدان و رحم دارم کم هست ولی درد ناک مخصوصا موقع یبوست 

انگار تو دلم چاقو میزنن 

میدونم چ دردی رو تحمل کردی کاش پیش ی دکتر دیگه هم میرفتی 

منم کلون انجام دادم گفت خوبی اما مشکل از جایی دیگه بود

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر منم اندموتریوزم  نمیدونی چه اعصابم خرده  شما مگه چقدر درگیر کرده بود رودتو؟ کی ...

نودول من فعلا ۱۳ در ۷ هست . چند ماهه که کنترل شده . منتظرم سونو بعد ببینم چی میشه 

الان که هواسرد شده بخوام بشینم رو زمین حتما باید تشکچه زیرم باشه . بیرون میرم هوا سرد باشه درد اذیتم میکنه 

مثانه و روده پر باشه . نفخ داشته باشم اذیت میشم 

نودول من فعلا ۱۳ در ۷ هست . چند ماهه که کنترل شده . منتظرم سونو بعد ببینم چی میشه  الان که هوا ...

نودول همون کیست گلم؟

ببخشید اصطلاحشو متوجه 

نشدم

ای وای چقدر سخت

یعنی کیست تخمدان شما کنترل نشد که به روده

و قسمت

های دیگم زد؟

شما رژیم اصلاح سبک هم 

داری ؟

تغذیه رعایت میکنی؟

تاثیری داره 

بنظر شما؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نودول همون کیست گلم؟ ببخشید اصطلاحشو متوجه  نشدم ای وای چقدر سخت یعنی کیست تخمدان شما کنترل ...

نودول همون توده های اندو هست 

من اصلا روی تخمدان ندارم . مستقیم روی روده زده 

ورزش و پیاده روی حسابی دارم . سوسیس کالباس هم حذف کردم . ولی باید چربی و شیرینی هم خیلی کمتر کنم .. 

نودول همون توده های اندو هست  من اصلا روی تخمدان ندارم . مستقیم روی روده زده  ورزش و پیا ...

آره خوب یه رژیم سفت و سخت بگیر برو پیج فلورا تاجیکی رو فالو بکن خودش و همکاراش رژیم میدن طبق 

وضعیت و شرایط و شرح و حال هر کسی

که داشته 

باشه 

اینجوری پیش برو

برات بهتره

گلم 

عزیزم

ای خواهر منم اندموتریوزم  نمیدونی چه اعصابم خرده  شما مگه چقدر درگیر کرده بود رودتو؟ کی ...

من تعداد كيست اندومتريوزم زياد بود و فقط درگيري روده و تخمدان با سونو قبل از عمل مشخص شد و حين عمل لاپراسكوپي دكترم متوجه شده بود كه كل لگنم هم پر از اندو بوده . والا چند سانت از روده رو نميدونم ولي كلا خيلي عمل سختي بود و تا مدتي بعد از عمل هم ادامه داشت . هزاران بار خداروشكر ميكنم 

من تعداد كيست اندومتريوزم زياد بود و فقط درگيري روده و تخمدان با سونو قبل از عمل مشخص شد و حين ...

ای وای چقدر سخت شما با سونو رکتال متوجه شدید که توی رودتون هم کیست زده؟

الان بعد از عمل نباید قرص بخورید که کنترل بشه؟

ان شالله که بهتر باشی

گلم

عزیزم

رژیم اصلاح سبک غذایی رو تا حالا امتحان کردی

گلم

عزیزم؟

ايشالا سلامت باشيد ، براي من خيلي سخت گذشت . از يك ماه بعد از عمل دچار خونريزي از روده شدم . خيلي پر ...

واااای من هفته سوم کلا پرهیز غذایی گذاشتم کنار همه چی خوردم فقط موقع دفع سوزش دارم.اره واقعا عمل سختی بود

ای وای چقدر سخت شما با سونو رکتال متوجه شدید که توی رودتون هم کیست زده؟ الان بعد از عمل نباید قرص ب ...

با سونو كالرداپلر واژينال متوجه شدم 

دو تا امپول دكترم بعد از عمل تجويز كرد كه تا ٣ ماه هم پري نشدم . كلا بايد هرچي ميخوريم مراقب باشيم كه تغييرات هورموني اتفاق نيوفته

با سونو كالرداپلر واژينال متوجه شدم  دو تا امپول دكترم بعد از عمل تجويز كرد كه تا ٣ ماه هم پري ...

بله درسته من الان رفتم سمت اصلاح سبک زندگی

یه سری رژیم ها گرفتم

واسش

شما زمانی که متوجه شدی پیگیری نکردی که اینقدر پیشرفت کرد همه جا رو پر کرد؟

گلم

عزیزم

ان شالله که بهتر باشی

منم الان قرص میخورم ۶ ماهی هست کلا پریودیم 

قطع شده

بله درسته من الان رفتم سمت اصلاح سبک زندگی یه سری رژیم ها گرفتم واسش شما زمانی که متوجه شدی پیگیر ...

پيگيري كردم ولي با سونوي معمولي واژينال فقط وضعيت رحم و تخمدانها مشخص ميشه . من فقط يكي از تخمدانهام كيست اندو دوسانتي داشت و بقيه جاها مثل روده مشخص نشد . حتي كلونوسكوپي هم رفتم ولي دكترم گفت سندروم روده تحريك پذير داري و نفهميد . درضمن وضعيت دقيق كف لگن و ميزان درگيريها بيشتر با لاپراسكوپي مشخص ميشه