2777
2789
عنوان

جراحي روده بدليل اندومتريوز

7378 بازدید | 81 پست

سلام ، من ٧ ماه گذشته جراحي لاپراسكوپي اندرومتريوز لگن تخمدان و روده داشتم و به جرات ميتونم بگم جراحي روده واقعا سخته . از يك ماه بعد از عمل دچار خونريزي از معقد شدم در صورتيكه اصلا چنين چيزي رو قبل از عمل نداشتم . دكترم انما آساكول برام تجويز كرد كه خيلي سخت پيدا كردم . كمي بهتر شدم ولي متاسفانه تا الان هنوز گاهي خونريزي از معقد رو دارم مخصوصا اگه يبوست بشم . واقعا خسته و ناتوان شدم . دكترم هم اصلا دليلشو نميفهمه . دوستاني كه تجربه جراحي روده بخصوص بدليل اندومتريوز داريد ممنون ميشم تجربياتتونو بگيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کولیت اولسروز دارم همش درگیرم الانم زده به پاهام وهر پام نزدیک ۴ تا کیست درآورده دکتر میگه بخاطر اینکه بیماری رودت پیشرفت کرده 

کلا بیماری های روده خیلی سخت درمان میشن یا کلا درمان نداره فقط کنترل میشن

اندومتريوز تخمدانم به روده سرايت كرده بود و كل لگنم هم پر از اندومتريوز شده بود . علائمم اسهال طولاني و لاغر شدن بود كه دكتر گوارشم بعد از اندوسكوپي و كلونوسكوپي تشخيص روده تحريك پذير رو داد و متاسفانه يه عكس از روي رودم نگرفت و فقط داخل رودمو ديد و گفت مشكلي نداري و من هميشه ببخشيد اسهال بودم . رفتم دكتر زنان و برام سونوگرافي كالر داپلر واژينال نوشت و اونجا مشخص شد كه رودم درگير شده . اگه عمل نميكردم به مثانه و بقيه جاهاي بدنم هم ميرسيد ولي اين خونريزي واقعا كلافم كرده 

اخه من اصلا كوليت ندارم قبل از عمل هم كولونوسكوپي شدم

میدونم عزیزم من خواستم بیماری خودمو بگم من هم انما آساکول مصرف کردم کلا خواستم بگم بیماری های گوارشی سخت درمان میشن باید یاد بگیری باهاش زندگی نرمال کنی