2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

آره خیلی ناناس میشه☺️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

شلوار بگ ذغالی با کراپ کت لیمویی ست میشه؟

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚
اره خیلی خوب میشه

مرسی❤️

دیشب شاهد بحث بین دو نفر بودم و یکیشون گفت: تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکوییت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه..خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه،فداکاری هایی که می‌کنی مرز داره..اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو آزار میدی هم بقیه رو.. خودت رو فراموش نکن تو در نهایت خودت رو داری:)🍃💚